imam ogledana 2 avtomobila pri njih, pa me zanima, če ima kdo kake izkušnje z njimi. nikjer na netu še nisem zasledil, da bi tekla kakšna debata na temo te prodajalne avtomobilov...
Da rrazjasnimo ta misterij o MASTECH. Firma daje vozila v poslovni najem raznim podjetjem. V glavnem so to službena vozila. Po mojih izkušnjah so precej dobro vzdrževana in z zmernimi kilometri (naredijo pogodbo za najem vozila z določenim limitom km letno). Vzdrževanje in servisiranje vozil je v domeni podjetja Mastech, vozila pa so v glavnem Škoda Octavia in Opel Astra. Po mojih izkušnjah za vozila skrbijo precej bolje kot večina podjetij.
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Kolikor se govori imajo dobra vozila in dobre cene, dali so tudi Ankaranskemu nogometnemu klubu ( fuzbalerjem ) vozila v najem pod posebno ugodnimi pogoji ... do sedaj še nisem slišal nič slabega o podjetju .