SAVINJCAN je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:taprvi oglas pejdi naprej pogledat...
ker je slovenski ne pa neki uvoženo jajce...
malo km, servisna knjiga...
čeprav pa nima tablc..
zadnji je tud zanimiv, čeprav ne vem kaj zajema ta enoletna garancija..
tablc ni zato, da jih ni potem potrebno na sliki brisat
belkaena je napisal/-a:Prvi je delal 12.000 km letno, zdaj če je delal 10 km dnevno je bila mašina vseh 65kkm vožena mrzla in ga nebi kupil.
Drugi, nekako nimam mnenja, potrebno videti.
Tretji ima počeno vetrobransko steklo in je KATASTROFALNO ohranjen oz. ni ohranjen. Če je to ta, ki sem ga jaz gledal 2 meseca nazaj. Če ne pa me zmoti, da na strani sedežev nima napisa AIRBAG ali to pomeni, da stranskih blazin nima? Škoda![]()
Četrti ima oguljen volan kar je meni grdo za tako ceno.
belkaena je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:od kje teb 10 km? 12000:300=40km
Dobr no 12.000 / 365 = 32 km. Recmo, da se pelješ 15 km v službo in nazaj.
OK 5 kilometrov je bil avto vožen optimalno ogret. Še vedno se je 40kkm naredilo z deloma hladnim motorjem.
LP
SAVINJCAN je napisal/-a:[v službo se pelješ max. 250 dni na leto in ne 365itak pa, kako si lahko prepričan, da ga je imel za v službo vsak dan? ali pa da na kakšen drug način hodi v službo? da je toliko kilometrov opravil samo za izven službene stvari? da ima službo poleg hiše? kaj pa če je recimo kmet?
o tem je brezveze neki pametovat pa računat pa .... avto pogledat pa je to to
matia je napisal/-a:AMZSjev pregled (mimogrede: ali se je treba prej naročiti ali ni potrebno?)
belkaena je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:od kje teb 10 km? 12000:300=40km
Dobr no 12.000 / 365 = 32 km. Recmo, da se pelješ 15 km v službo in nazaj.
OK 5 kilometrov je bil avto vožen optimalno ogret. Še vedno se je 40kkm naredilo z deloma hladnim motorjem.
LP
NoFX je napisal/-a:Torej po tvoje bi bilo boljše, če bi avto imel več prevoženih, saj bi potem več časa deloval pri optimalni temreraturi..? Tistih 65kkm bi pa še vseeno bil hladen, saj se motor v vsakem primeru mora ogret. Še vseeno je boljše 65kkm "slabih" km, kot pa 65 "slabih" + 100 "dobrih"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov