Sicer mi moj peugeot 206 služi več kot odlično, ampak res sem se nadvse zaljubil v novega fiat punta evo - poleg smešno nizkih cen in odlične opremljenosti (recimo zelo ugodna in dobro opremljena oprema se mi zdita sport.
Poglejte recimo, kaj dobite za 11.000€. Mislim, da pri nobenemu konkurentu ne toliko avta za tak avtomobil: avtomatska dvozoonska klima, udnjen volan, ročna in menjalnik, alu platišča 16", tako lep videz, odlični materijali v notranjosti ipd.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3596540&show=1
Glede na samo 500€ razlike med 75 in 90 konjskima 1.3 m-jet dizloma bi se odločil za močnejšega.
95 konjski pa je že precej dražji, tako da če bi si želel več moči bi vzel 1.6 dizla. Zdaj imam 70 konjskega dizla in mi je čisto soliden, tako da se bom v 90 konjskem najbrž počutil kot v pravi mali raketici. Pretiravam

Po eni strani mi se pa zdi zanimiv paket sport, v katerem dobim : šesto prestavo, 17" platišča ,ESP + ASR + MSR + Hill Holder + HBA , tempomat + el. pomik vseh stekel +okenski varnostni blazini + stranski varnostni blazini za 14.000€. (skratka vsa oprema)
Kaj menite o takem nakupu?