Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
BeMyWagen
Novinec

Napisal/-a BeMyWagen Če mar 25, 2010 5:38 pm

nalcoq4 je napisal/-a:Mazda 3 je super...samo avtor teme gleda 1 razred večje avtomobile. Jst bi vzel na vašem mestu Mazdo 6 tud po statistikah je avto ki ima najmanj napak... tudi Ford Mondeo je dobra izbira samo japonc je le japonc :-P :)

Pardon, vem da avtor išče 1 razred višje avtomobile, vendar sem se zmotil mazdo 3 sem mislil predlagati v drugi temi (avto do 15k€). Se opravičujem.

Lp

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če mar 25, 2010 5:59 pm

JamesTheMan je napisal/-a:Glede Saab-a, nisem ga spregledal, vendar potrebujem malo več informacij kot to, da gre za dober avto. Ker znamke ne poznam dobro, ne vem kako je z vzdrževanjem le-te (cene rezervnih delov, zaloge le-teh, vzdržljivost, serijske napake, navsezadnje tudi poraba, itd.)

Kar se pa tiče Volva, bom težko dobil katerega, ki ima prevoženih manj kot 200.000km, vsaj kar sem videl na avto.net.

Sam se ukvarjam z prodajo rabljenih delov Saab. Deli se dobijo, kar se tiče motornih zadev so vsi deli na zalogi saj so motori tako ali tako oplovi. Z samim motorm ob pravilnem vzdrzevanju ne bo problemov. Res pa je, da pa karoserisjki deli pa nena ležijo ravno na vsakem odpadu. Tako za primerjavo cel sprednji konec za saaba 9-3 se iz italije dobi za dobrih 1800 €, kar niti ni tako dosti. Prednost je tudi da imajo 2.2 Tid verigo ( ni velikega servisa). Imajo pa pač tud saabi neke svoje seriske napake ena izmed njih je recimo ventilator kabine ki pride nov 400 €. Sama vožnja, udobje izgled pa je od mondea in mazde en rang višje ( pa še na vsakem vogalu ga nena vidiš) --- vsaj meni osebno da nebo pomote !

Moj primerek: usnje PDC ASR, tempomat, ni da ni !

Slika
Lp by Mare
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov