JamesTheMan je napisal/-a:Glede Saab-a, nisem ga spregledal, vendar potrebujem malo več informacij kot to, da gre za dober avto. Ker znamke ne poznam dobro, ne vem kako je z vzdrževanjem le-te (cene rezervnih delov, zaloge le-teh, vzdržljivost, serijske napake, navsezadnje tudi poraba, itd.)
Kar se pa tiče Volva, bom težko dobil katerega, ki ima prevoženih manj kot 200.000km, vsaj kar sem videl na avto.net.
Sam se ukvarjam z prodajo rabljenih delov Saab. Deli se dobijo, kar se tiče motornih zadev so vsi deli na zalogi saj so motori tako ali tako oplovi. Z samim motorm ob pravilnem vzdrzevanju ne bo problemov. Res pa je, da pa karoserisjki deli pa nena ležijo ravno na vsakem odpadu. Tako za primerjavo cel sprednji konec za saaba 9-3 se iz italije dobi za dobrih 1800 €, kar niti ni tako dosti. Prednost je tudi da imajo 2.2 Tid verigo ( ni velikega servisa). Imajo pa pač tud saabi neke svoje seriske napake ena izmed njih je recimo ventilator kabine ki pride nov 400 €. Sama vožnja, udobje izgled pa je od mondea in mazde en rang višje ( pa še na vsakem vogalu ga nena vidiš) --- vsaj meni osebno da nebo pomote !
Moj primerek: usnje PDC ASR, tempomat, ni da ni !