Nepoznavalec je napisal/-a:Najlepša vam hvala za hitre in izčrpne odgovore. Ste me kar pomirili, saj sem se bal, da boste vsi skritizirali Laguno. Vedno bolj se odločam za njen nakup, sedaj razmišljam tudi o 1.8 motorju. Res je, v primerjava s Fokusom je razred višje, vendar hočem udoben avto, praktično nikoli pa se ne bom sam vozil z njim.
Samo še eno vprašanje: ali je bolje avto kupiti od lastnika ali od avtohiše? In kako je potem s probno vožnjo?
Hvala za odgovore!
Kupi od lastnika,kot je že @domen povedal. Ne kupuj na horuk,ampak pojdi pogledat več avtomobilov in za nakup si vzemi čas. Probaj najti slovenski avto,prvega lastnika. Jaz sem sicer kupil od drugega lastnika,sem zraven diobil vse dokumente,servisno,račune,... Tako,da ti želim čimboljši nakup in če najdeš avto,ki bo par sto € dražji drugače pa v nulo,se stegni še teh par €. Jaz sem imel proračun 1000€,potem sem pa to laguno najdel,pa je bila med najdražjimi,pa sem v enem dnevu sestavil še 1100€ za njen nakup in ni mi žal niti €. Srečen ankup,če te pa še kaj zanima me pa lahko tudi na ZS dobiš.
lp