Expression je za slabih 15000€ predrag (vsaj meni). To s financiranjem je stalna praksa. Trenutno ponujajo 1500 € popusta, če se odločiš za nakup s financiranjem (min. 12 obrokov; prištej še obresti in odobritev, zavarovanje... - ko sem zase računal, se na eno leto vseeno splača; aja, lahko daš do 50% pologa (več, ko daš, manjše so obresti, zavarovanje...) - če dopuščajo finančne zmožnosti seveda). Popustu na financiranje pa prištej še cca. 7% popust za fizične osebe (če ga uspeš izvleči + odvisno od modela do modela).
Po takem izračunu, bi te dynamique 1.6 16V (coupe) prišel slabih 15.000€. Vsekakor pa je morda vredno razmisliti o močnejši motorizaciji. Sicer sem vozil 1.6 16V - realno gledano voziš avto s 100 konji; teh 110 je bolj kot ne marketinška poteza (ala v-tec), kjer imaš najvišjo moč že skoraj pri blokadi, na račun tega pa padeš v višji zav. razred; medtem ko ima tCe 130 KM (isti zav. razred), ki so "dostopnejši", lepše razporejen navor in ob lažji nogi podobno porabo - ko tiščiš, se ne ozraš preveč na porabo

. Svoje pa doda še 6. prestava - za daljše ture

domnevam, da je avto na linku nekje max cena? Po moje lahko izvlečeš expression coupeja s tCe motorjem za ta denar.
Se opravičujem za tako dolg post.
PS: toplo priporočam doplačilo 70€ za boljši radio

Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.
Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.