Peugeotu je pocasi prisev cas za zamenjavo.zdej me pa najbolj pali vectra gts!
me pa zanima ce ma gdo kej izkusenj z 1.9cdti motorjem in prodajaalcem!!!
Avto z linka v oglasu nima napisano da je slovenskega porekla, tako da dvomim v realne kilometre ni pa nujno!
Drugače pa z takim avtom nimaš kaj falit, najdi le redno servisiranega pa brez prevrtenih kilometrov, mogoče bi bilo fajn da bi gledal bolj oglase od fizičnih oseb.
razlika v ceni 4500€ ...no to bi se že splačalo vozit avto iz tujine...aja UPSSS...avto ima samo 250.000km, kaj pa zdaj? Hmmmm...ja nč...bomo pa kilometre zavrtel, saj se ne vidi, da jih ma 250.000 (obvezno poglej slike notranjosti na linku).
pa mislm da so gtske drazje od karavank ravno zaradi opreme pa se gts.ke tut v nemciji dost drzijo ceno: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2 pa ce racunas stroske da pripeljes ta avto v slovenijo je pa isto kot ce kle kupis pa sam registriras pa se peljas:)
kaj vi pravte al je bolj 2.2dti al 1.9cdti?
razumem,da se otroci spikajo in kadijo travo in nasploh drogirajo!!!!ampak da sedijo na mrzlem betonu to pa nebom nikol razumel!!!:)
Mal pogooglaj pa bo. GTS je drugacnega izgleda kot navadna vectra. Meni je GTS bistveno lepsa. Drugacni odbijaci spredaj in zadaj, drugacne luci, serijsko nizja za 10mm itd...