Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Pe apr 02, 2010 10:19 pm

GiGi1985 je napisal/-a:
f.taunus je napisal/-a:Kakšen prepis pa bi sploh plačevali? Overitev podpisa stane 1€, pa par evrov stane nova prometna? Itak, da bo novo prometno kupec sam plačal, prodajalec pa bo že tisti evro za overitev podpisa raskiral?

:roll: Ja kaj pa boš overil druga kot kupoprodajno pogodbo? :lol: Praviloma prodajalec plača pogodbo, se pa lahko dogovorita tudi drugače. Cena pogodbe je od 5 pa do 50 in več euro, odvisno od kraja in cene vozila.

Kupoprodajna pogodba stane toliko kot stane bel list papira. Potegneš obrazec z neta, vpišeš podatke in natisneš, prodajalec pa overi za 1€. Ni treba več letati do podjetij za prepise in plačevati za kuporpodajno pogodbo.

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Pe apr 02, 2010 11:00 pm

naslov spletne strani?

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec So apr 03, 2010 2:04 am

ko sem jaz avto kupil je prodajalec plačal 1% od vrednosti avta.. :shock: in je tako bil ob 75€...

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Napisal/-a f.taunus So apr 03, 2010 8:24 am

sejjaretun je napisal/-a:naslov spletne strani?

http://www.mojdenar.com/alea/obrazci/ob ... kupine=14#

Sicer pa v google vtipkaš "kupoprodajna pogodba" in imaš cel kup različnih obrazcev. Lahko pa tudi po svoje napišeš ...

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Napisal/-a f.taunus So apr 03, 2010 8:28 am

Kukec je napisal/-a:ko sem jaz avto kupil je prodajalec plačal 1% od vrednosti avta.. :shock: in je tako bil ob 75€...

Jaz tudi ... potem pa sem pred nekaj tedni ugotovil, da je dovolj čisto navadna kupoprodajna pogodba (tudi lastnoročno napisana), overi se podpis prodajalca, kupec plača par evrov za novo prometno dovoljenje in je to ves strošek pri prodaji/nakupu vozila. ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost