Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

king45
Nov uporabnik

Avtohiša Černivec & Torkar

Napisal/-a king45 Po apr 05, 2010 10:21 am

Zanimam se za nakup Fiat Stila. V mislih sem imel tale dva -

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3655662&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3656581&show=1

Kakšne izkušnje imate s to avtohišo ? Malce so mi sumljivi predvsem kilometri, glede na to, da je uvoz in veliko avtov opremljenih z raznimi telefoni (poslovna uporaba) ter vsi avti imajo magično št. km med 100 in 130 km.

Sem jih že klical in so mi povedali, da so avti barvani zaradi majhnih napak (odbijač npr.) in da imajo vse dokumentirano, kakšno je bilo stanje avtomobila pred tem. To se mi je zdelo zelo sumljivo.

Ne bi rad hodil zastonj tako daleč, zato bi prosil za kakšen nasvet

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth Po apr 05, 2010 10:48 am

Sam osebno bom, ko bom kupoval naslednji avto šel prvo k njim. Od znanca sem slišal, da uvažajo samo preverjene avtomobile od lizing hiš. Sicer ti pa nudijo 24 mesečno garancijo, tako da ne vam zakaj ne bi šel pogledat. 8)
Fiat klub Slovenija

FuriousG
Novinec

Napisal/-a FuriousG Po apr 05, 2010 11:11 am

Jaz sem pri njemu gledal 2 Cromi, pa je bil kr uredu desc! Avtomobili so tud izgledali dobro ohranjeni. Najbolš da greš od blizu pogledat.

Drgač pa vsi uvozniki uvažajo od "preverjenih" lizing hiš, tako da na to se ne ravno zanašat.

bozzicek
Nov uporabnik

Napisal/-a bozzicek Po apr 05, 2010 11:59 am

Zdravo!
Pri njih sem kupil lansko leto opel astro, moram reči da so bili pošteni in korektni, avto ima realne kilometre, ker so mi potrdili na 2 oplovih servisih, s tem da sem kupil dizel 110 kw, 4 leta stara je imela 82 000 km, kar mi je bilo sumljivo, vendar se je izkazalo kot resnica...Če bom še kdaj kupoval rabljeno vozilo, ga bom definitivno pri njih, mogoče so malenkost drazji od ostalih, vendar jaz sem bil zadovoljen...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost