Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

polo ali corsa?

polo 1.4 (63kw)
22
45%
corsa 1.4 (74kw)
27
55%

Skupaj glasov : 49

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Po apr 19, 2010 2:45 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Malo v premislek... verjetno polo ni zastonj evropski in svetovni avto leta.

Evropski avto leta je bil tudi clio...

Moj glas gr corsi - oblikovno veliko bolj živahen avtoček. Ostalo pa kot pri drugih vozilih tega segmenta.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po apr 19, 2010 3:05 pm

Polo78 je napisal/-a:
grizli je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Malo v premislek... verjetno polo ni zastonj evropski in svetovni avto leta.

Ja, sigurno ni zastonj. Vse se plača, razni "naslovi" pa še sploh... :twisted:

Hehe, res je. :lol: Odločanje zgolj na podlagi nekih lovorik je smešno in tipično značkarsko. :roll:

Atributi pola napram corsi so kajpak drugje (novejši model, materiali v notranjosti, sodobnejši agregati, cenejši redni servisi...) in te bi bilo potrebno izpostavit. Ima pa seveda tudi corsa svoje prednosti. Zato velja tu samo eno sveto pravilo pri odločitvi: Testna vožnja!

Ta post ni imel kaj dosti z značkarstvom. Avti leta ipd. so praviloma novi modeli, ki že zaradi svoje svežine ponavadi ponujajo sodobnejšo tehniko in dizajn(čeprav je le ta subjektivna stvar) kot primerljivi konkurenti, corsa pa ni ravno nova. Se mi ni zdelo to posebej potrebno izpostavljat vsega, kar "avto leta" povleče za sabo, očitno bi pa moral... Cena je pa že druga stvar.

Evropski avto leta je bil tudi clio...

Ja in takrat je bil svež model med relativno staro konkurenco. Tako je bilo tudi z Mazdo 2 in fiesto, obe sta ob prihodu na trg bili v vrhu razreda.

Avtorju pa vso srečo z nakupom in veliko varnih km! ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Dejan206 Po apr 19, 2010 4:58 pm

jst sm tud za corso.. na corsi boš lahk vzel velik več opreme, kot na polotu, da bo cena ista
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov