In kaj imajo spet gume pri vsem tem kar sem napisal ? Potem takem je ostali promet na cesti zanemarljiv? Vprasanje je bilo retoricne narave za tovj razmislek.
Blebetas v 3 krasne, nemorem se pogovarjat z nekom ki je tako ozko usmerjen v svoj prav
lep pozdrav
Minds are like parachutes. They only function when they are open.
branee je napisal/-a:Blebetas v 3 krasne, nemorem se pogovarjat z nekom ki je tako ozko usmerjen v svoj prav
Blebetas tu edino ti, za 400€ NI varnega avta, niti ni to predpogoj za nakup avta. Zdaj ce si hotel pac malo sprovocirat temo, ajde, upam pa da nisi tak naivn, da v ta faktor pri nakupu pri taki ceni, dejansko verjames.
če kupiš starega cliota, unota, fiesto...ne moreš pričakovat, da bo avto varen. Sej avto se bo uporabljal kot drugi avto - se pravi verjetno za prevoz po mestu. Kjer ne rabiš lih 5 zvezdic. V hudem karambolu pa umreš lahko tud v mercedesu.
Res je - varnost je na prvem mestu ampak včasih smo z jugeci vozili dolge ture - na morje itd. pa ni noben na to tuhtal - tud če so že takrat obstajali avti višjega razreda in z ogormno varnostne opreme za tiste čase... pa smo preživeli. zdaj pa da boš za u štacuno pa do šihta kupu avto ki ma 5 zvezdic, da se boš ziher varn pelo pol pa tut k***c. Pol najbol, da si kr doma pa na sedežni čakaš da umreš od starosti in se ti nič ne zgodi...
Raje svetujte kot pa razmišljate o tem, ker se strinjam z maddog-om. Varnega avta za 400e NI.
Fiat Uno 1.5 SX i.e.&Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo&Alfa Romeo 145 Twin Spark
in spet isto.. Jest nisem sugestiral, da dejansko obstaja avto ki je varen, sem pa podal vprasanje "bolj moralne narave" ali je dejansko denar pred vsemi vrednotami
Sedaj pa res ne zastopim zakaj vam po glavi vedno "cingla", da je novejši avtomobil varen, ko pa gledaš poročila pa vidiš kako se ljudje ubivajo SAMO z novimi super varnimi avtomobili
Pojti na avto net odtipkaj ceno in kar rabiš, in prvega ki boš našel po svoji želji pojdi iskat, tako sem jaz kupil Golfa ll D za 600 €
Ker dejansko je novejsi avto bolj varen to je dejstvo ni pa govora o tem tle. Nihce ni namigoval na nov avto le zanimalo me ali avtor da kaj na svojo varnost ali je prioriteta denar, samo in izkljucno za to se je slo. Kdor je razumel narobe od sedaj naprej nemore vec ker sem se razlozil
Kozmeticno ni glih popoln (ena vrata so pomarancasta k so bla strihana bl po domace), ostalo pa zaenkrat dela, razen neki je narobe z radiom - prastarim kasetarjem (oziroma z napeljavo od radia in neki mal smrdi ko je prizgan) :lol bomo zrihtal to, pomoje nemore bit glih drago ker je to pac uno
mozn da bi rajs rabu napeljavo (od zic od radia), pomoje so mal preperele al neki in pac tko mal cudn smrdi sm pa tja, nevem, mozn kasn kratek stik, a bi blo mozn?
GT turbo, dj me prosim dodaj na msn, ti si dost majster za te unote si ze svojga na polno presravfal ti bom poslal naslov na ZS
sej te že imam na msnju več let. samo en za drugega ne vema. Ti me samo klikni, ssej sm ti že nakj napisal. če si me pa vmes zbrisal pa mi sporoči, da te znova dodam.
Fiat Uno 1.5 SX i.e.&Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo&Alfa Romeo 145 Twin Spark