Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
lenivec je napisal/-a:fantje eni pozablate da je punto 55km benciner.
tale 1.2 dizl bo pa turbak. in koje je blo rečeno do 2500 obratov bo avto definitivno mrtev. ker enostavno nemoreš iz 3 cilinderskega dizla ti potegnt da bo pod 2000 obratov pokazal dejankso uporabn navor.
pa nehajte že primerjat kako lahko preživite z pasati ki ima 110km.... avto ma 1.9 mašino in 3x več uporabnega navora kot bo imel ta 1.2.
male litraže naj bojo bencinci, ne pa dizli. na koncu bo pa spet fok kupoval to ker kao malo pije, poraba bo pa mogoče max 1l majn od podobno močnega bencinca.
branee je napisal/-a:haha sem vedu kaj bo tle notr, predn sem sploh prebral. Clovek kupuje en avto in takoj par mojstrov forsira svoja izvedenjska mnenja. Kako pa ti ves kaj on pricakuje od avta ? Vsak nekaj drugega pricakuje od vozila in ne samo moc
gorencc, ti si zelo zrel posameznik. Kapo dol tebi in tvoji voznji, se opravicujem ker ostali nismo na tvojem "nivoju"
ggorenc je napisal/-a:branee je napisal/-a:haha sem vedu kaj bo tle notr, predn sem sploh prebral. Clovek kupuje en avto in takoj par mojstrov forsira svoja izvedenjska mnenja. Kako pa ti ves kaj on pricakuje od avta ? Vsak nekaj drugega pricakuje od vozila in ne samo moc
gorencc, ti si zelo zrel posameznik. Kapo dol tebi in tvoji voznji, se opravicujem ker ostali nismo na tvojem "nivoju"
tebi s tristokonjskim z350 je vseeno za take paciente, z mojim 100KM oplom je pa ze sleper prehiteti kar projekt
Blinder je napisal/-a:Podobno temu mora dat zvok ven http://www.youtube.com/watch?v=4T4CVS9ZHHg
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov