JamesTheMan je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:JamesTheMan je napisal/-a:VAG je bil zanesljiv avto v časih Golfa I in II, zdaj pa je že daleč od tega...
malo se vzdrži takih bolanih komentarjev
![]()
.....ali pa si mogoče lastiš novega golfa/audija in si kompetenten za dajat take izjave....
Najprej preberi kar sem napisal nad tem stavkom. Danes, ko so avtomobili polni eletronike, sestavljeni iz delov, ki jih izdelujejo po celem svetu in tudi državah, kjer ne slovijo po kvaliteti, lahko crne VSAK avto. Nihče mi ne bo pravil, da določen avto ne more crknit. Samo poglej topik okvare vozil in poglej kaj vse se najde tam. Novi, stari, kitajski, nemški, francoski, italijanski, skratka brez izjeme.
Je pa ta tem forumu še vedno miselnost, da določena znamka ne more crknit.
Na tem forumu so večji problemi z napačnim razumevanjem marsikaterega pristaša določene znamke, kot z njegovim dejanskim mnenjem. Takšna miselnost je bolj izjema kot pravilo po mojih opažanjih. Veliko več je nepotrebnih blatenj določenih znamk in posploševanj na podlagi določenih "dejstev", kot dejanskih mnenj o nepokvarljivosti ali nadmočnosti! Takšne izjave o golfih dvojkah(in podobno bistre pri ostalih znamkah) pa seveda sprožijo plaz reakcij, ker niso nič manj zgrešene, kot trditve o nepokvarljivosti!
Potem se najdejo še dežurni kritiki, ki obvezno zasmetijo vsak članek, test, temo o določeni znamki in niso sposobni sprejet slabega mnenja o "svoji" znamki. Ampak to so izjeme, večina je sposobna podat neko realno objektivno/subjektivno mnenje o vsakem avtu, ne glede na preference do določenih znamk. Ravno te izjeme pa naredijo največjo zgago.
Naslednjič malo bolj previdno in jasno napiši svoje mnenje, pa bo tudi odziv lepši, tukaj je namreč dajalo drugačen vtis, kot po nadaljni razlagi.