Napisal/-a robertkent Po maj 03, 2010 5:18 pm
mr. ramo,
nisva midva krave skupaj pasla in kot ponavadi predvidevate nekaj kar nimate pojma. Jaz poznam lsovenske razmere vi pa tukajsnje ne. Ne resuje se vse s silo, obstajajo zakoni in taksni prijemi vas pripeljejo za zapahe. Spravljati se na sorodnike je podlo in s tem pokazete svojo kulturo.
dask,
enako vam, nisva krav skupaj pasla in ja ZDA so presvetle, vi morate od tukaj uvazati in ne obratno.
cruiser1,
Pavijan? Res vedno lepse in potem se cudite, da vas nihce resno ne jemlje. Zanesljivi podatki, kaksni pa. Kdor koli bi prisel sem grozit je v roku 5 minut po prvi groznji v priporu.
GT_Turbo17
Kaksen cash pa, razliko 1,900 Eurov. Ne kupujte uvozenih avtomobilov ce ni sredstev. A se vedno velja slovenska hvala ni vazno ce sem lacen samo da imam dober avto?
_KL3_
Za zacetek nisem tako primitiven in brez kulture! Slovenije je ze davnaj sla iz mene in kar "uzivajte" v lepi "dezelici na soncni strani Alp"
LaMike,
Sem omenil kontejner je 3000 zdaj pa ce spravite vajn 4 avtomobile ali pa enega (Truck) kontejner je se vedno ista cena. Roll on Roll off pa da ne govorimo. Ne pokrivamo ne Slovenije, Hrvaske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, ker vse te Republike os po sistemu "lako cemo". Seveda se mi ne ukvarjamo z avtomobili ki so pod $30K. Clovek ki kupuje avto Audi Q7 TDI ki vas stane v Evropi "huda" verzija 132,000 Eurov ne bo tezacil za jurja gor ali dol ce mu ga mi posljemo za $78,000. Se pravi ga dobi za 1/3 cene in ocarini in ima se vec kot 65% ceneje. Z eno razliko pri nas povemo v naprej cene - raje vec kot manj in ce je manj nic narobe, isto s casom. Bral sem ogorcenje zaradi spedicije, saj pa ste morali dobit tracking number vsaj mi jih dajemo da ob vsakem casu veste kje se nahaja. Se vec mi se jemanja za spedicijo izogibmo, nalozimo vozilo in potem kupec ce pusti stat je to njegov problem.
_Bandit_
Nepredvideni stroski so, ko se avto pogelda in je vse OK po 300 miljah pa gre head gasket ali termostat ali kaj drugega. Kupec prejme sliko ampak ne kupec in ne mi ne moremo predvidevati kaj se lahko zgodi na avtu brez garancije.
Moj nasvet vsem ki nimate za kruh in bi radi igrali "bogatase" streznite se, ali pa v Nemciji kupite trikrta drzaje avte. Amerika vas resnicno ne rabi, Slovencev res ne. Imamo dovolj Evropejcev s katerimi ni ali pa so minimalni problemi
Ce bi se pri nas tako obnasali, bi avto zaustavil, vam vrnil denar in vam ne bi vec dvignil telefona.