gaši je napisal/-a:evo ga..pokliči, idi pogledat, malo zbij ceno, kupi..naredi servis pa vozi miško![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3821231&show=1
Bucko99 je napisal/-a:Servo volana pri takem avtu praktično ne potrebuješ, motor pa je s cca 44kw dovolj močan za to težo avta, če nisi prezahteven voznikSem imel Cliota 1.2 s 44 kW pred leti in nisem bil nikjer v napoto
Poraba se je pa gibala nekje med 5 in 7 litri na 100 km, povprečje okrog 6, pa nisem počasen voznik !
BBS je napisal/-a:tadej2010, človek si je pač premislil, saj si lahko?
O prostornosti se pa ne strinjam. Za svojo zunanjo velikost je notri zelo prostoren. Meni je bil bolj všeč kot zdajšnja Clio Storia.
rider123 je napisal/-a:V kratkem imam namen kupiti avto in sicer najbolj se nagibam k nakupu Renault Twingota. Na razpolago imam cca. 800€ in upam da bom za ta denar dobil kaj solidnega.
Zanima me pa sledeče:
-servo volan? opažam da jih je večina brez oz. vsaj na oglasih ne piše da bi ga imeli? Od katerega letnika dalje imajo twingoti servo?
- motor? cca. leto nazaj sem si lastil cliota 1, z motorjem 1.2....ali je to isti motor kot v twingotu ali je drug? Kako je kaj poskočen ta 1.2 motor? Ali klanci povzročajo kakšne probleme?
-poraba? na internetu sem sicer pregledal podatke o porabi, vendar se št. gibljejo od 4 pa vse do 8l /100km. Kakšna je torej realna poraba za relacije in koliko popije ob priganjanju?
-rja in druge napake? Kako je kaj z rjo, twingoti radi rjavijo? Kje je največ rje? So kakšne druge znane napake za katere moram vedeti?
Na kaj naj bom pozoren pri nakupu?
če te zanima hondica mogočerider123 je napisal/-a:Kaj pa potem predlagate do 1000€ pa da je varčen avto in ni pretirano velik
rider123 je napisal/-a:Ok žal mi je ker sem pač odprl par tem, ampak sem si pač premislil![]()
...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov