Odločila sem se za Hyundai accenta 1,5 in sicer se odločam med:
1.) hyundai accent 1,5; 5 vratni; letnik 2001; prevoženih 40.000 km; rdeč; klima...
zadnja cena: 2.500 €; 1. lastnik; servisna knjiga-potrjena
prodaja ga od strica znanec, vozil ga je njegov dedek ga sedaj prodaja, km naj bi bili realni, dedek ga je malo vozil, 1x bil na morju z njim, garažiran.
2.) hyundai accent 1,5; 3 vratni; letnik 2002; prevoženih 70.000 km; zlat; klima...
zadnja cena: 2.200 €; 1. lastnik; servisna knjiga-potrjena
prodaja ga avtohiša
3.) hyundai accent 1,5; 3 vratni; letnik 2000; prevoženih 105.000 km; zlat; klima...
zadnja cena: 1.700 €; 1. lastnik-servisna knjiga-potrjena
prodaja ga fizična oseba, servis narejen na 90. in 100.000 km, malo popraskan odzunaj
Kupujem si avto za vožnjo v službo, imam tudi sina, ki še rabi otroški stolček. Iščem poceni avto, ki pa bo zanesljiv, bo dobro služil in mi ne bo sredi poti "crknil". Kar so mi vsi svetovali Hyundai-je, ker naj bi bili najbolj trpežni se zdaj odločam med zgornjimi. Prvi mi je skoraj malo predragi, barva mi sploh ni všeč, ima pa malo prevoženih km in je 5-vratni.
Všeč so mi trivratni, čeprav ne vem kak bo to zgledalo ko bom tisti otroški stolček not in ven prestavljala. Me pa zanima če so ti kilometri res ful pomembni in kaj najbolj prevaga?
Kaj mi vi svetujete? Naj dam malo več in vozim avto, ki mi barvno ni všeč, al naj si kupim avto, ki mi je ful všeč, bom pa prej morala z njim na servis(e)?
Prosim za pomoč!

Jelena