Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Kangoo/Partner/Berlingo

Napisal/-a shalej Sr jun 02, 2010 1:54 pm

Odločam se za nakup enega od teh treh predstavnikov. Sem prebral nekaj strani na to temo tako da značilnosti avtov so mi jasne. Iščem nekaj starejšega za okrog 1500e, najraje 1.4 bencin, ker se bo z avtom delalo cirka 800km mesečno. Najbolj se nagibam h kangooju, ker je dosti delov povsod. Aja iščem potniško verzijo, zadnji sedeži pa bodo večinoma zunaj.

Iskal sem po internetu mere nakladalnega prostora. Se pravi če dam zadnje sedeže ven koliko je nakladalne dolžine, višine in širine? Dno je potem ravno?

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Sr jun 02, 2010 2:04 pm

Ja,Berlingoti so tudi kar trpežni.
Več je težko svetovati k za ta denar boš težko našel avto tega ranka da je sploh iz "enga" dela sestavljen!
lp.

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr jun 02, 2010 2:57 pm

Jaz bi ti svetoval, da bi se peljal s Kangoojem in z (berlingo/partner) vidiš v kaj ti bolj rit paše deli pa se dobijo za vse brez problema... Oni citroen pa peugeot vsaj rjavita ne že to bi bila velika prednost pri meni pri nakupu. kangoo pa zna razcvetet...

Hellyeah
Novinec

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a Hellyeah Sr jun 02, 2010 3:03 pm

jaz ti svetujem berlinga :)
Lp
Življenje je prekratko, da bi vozili dolgočasen avto!!!
Drive The Change.

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej Sr jun 02, 2010 8:50 pm

V berlingotu sem se že vozu, ker je bil nekaj časa doma (1.9d). Kangoo vem da je bol kot ne nova katrca :) V avtu ne bom preživel veliko tak da udobje mi ni na prvem mestu. Zanima me samo kako je z dolžino nakladalnega prostra, ker na internetu nikjer ne najdem, razen za nove modele.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov