simply je napisal/-a:Sam sem mislil, da je bil ta volan samo pri R32 in ga v passatu ni bilo mogoče naročit. Očitno sem se motil.
ni isti volan. malo bolj poglej

gusti85 je napisal/-a:Meni pritljažnik zgleda šekast, kot bi v njem razpadajoča trupla vozli in potem poskusili globinsko očistit. Pa una slika, ko je slikan sopotnikov sedež mi je tudi smešna. Poglej si uno tapeto ob strani, ki gre tam od nog pa gor do plastike pri menjalni ročici. Je kr neka črna. Dvomim da je bilo že original tako. Ali pa recimo slika kjer kaže zadnje sedeže. Zadnji desni sedež je tak kot bi se nekdo gor usral in drek razmazal.
pocesnkII je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:@pocesnkII
Z ljudmi, ki ne ločijo Golfa od Passata, ne mislim razpravljat o avtomobilizmu.
lahko bi ti dal tut passata recimo w8 samo ni nobenega na netu zato sem ti dal r32 za neko osnovo da sploh vidis kako zgleda sportni volan v vw grupi.
Tomo je napisal/-a:gusti85 je napisal/-a:Meni pritljažnik zgleda šekast, kot bi v njem razpadajoča trupla vozli in potem poskusili globinsko očistit. Pa una slika, ko je slikan sopotnikov sedež mi je tudi smešna. Poglej si uno tapeto ob strani, ki gre tam od nog pa gor do plastike pri menjalni ročici. Je kr neka črna. Dvomim da je bilo že original tako. Ali pa recimo slika kjer kaže zadnje sedeže. Zadnji desni sedež je tak kot bi se nekdo gor usral in drek razmazal.
LOL! Sedeži so kombinirani z usnjem in alcantaro, očitno pa neveš kaksne so lastnosti slednjega materiala....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov