Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Hellyeah
Novinec

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a Hellyeah Sr jun 02, 2010 6:01 pm

simply je napisal/-a:Sam sem mislil, da je bil ta volan samo pri R32 in ga v passatu ni bilo mogoče naročit. Očitno sem se motil.

ni isti volan. malo bolj poglej :)
Življenje je prekratko, da bi vozili dolgočasen avto!!!
Drive The Change.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Če jun 03, 2010 6:58 pm

gusti85 je napisal/-a:Meni pritljažnik zgleda šekast, kot bi v njem razpadajoča trupla vozli in potem poskusili globinsko očistit. Pa una slika, ko je slikan sopotnikov sedež mi je tudi smešna. Poglej si uno tapeto ob strani, ki gre tam od nog pa gor do plastike pri menjalni ročici. Je kr neka črna. Dvomim da je bilo že original tako. Ali pa recimo slika kjer kaže zadnje sedeže. Zadnji desni sedež je tak kot bi se nekdo gor usral in drek razmazal.

LOL! Sedeži so kombinirani z usnjem in alcantaro, očitno pa neveš kaksne so lastnosti slednjega materiala....

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če jun 03, 2010 7:38 pm

pocesnkII je napisal/-a:
Strokovnjak je napisal/-a:@pocesnkII

Z ljudmi, ki ne ločijo Golfa od Passata, ne mislim razpravljat o avtomobilizmu.

lahko bi ti dal tut passata recimo w8 samo ni nobenega na netu zato sem ti dal r32 za neko osnovo da sploh vidis kako zgleda sportni volan v vw grupi.

ja sam ma w8 glih tak volan.nima niti ptiblizno enakega kot ga ma r32.pa s sedezi je enako.take k ma r 32 v nbenmu passatu nebos nasel serisko.
je pac treba loct mal med passatom in opremo ki jo je mel na voljo pa med golfom in opremo ki jo je mel na voljo.
pa tut pri golfu je 3kraki volan sporten,ne rab bit od r 32 pa da lahko reces da je sporten....
ker ce bi na stvar tko gledal poj itak nben avto nima sportnega volana pa sportnih sedezev ce ni r 32 al ap r36.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII Če jun 03, 2010 9:37 pm

pol recimo lahko reces v nevem kerem avtu, dajvu nexia recimo da mas sporten volan pa zice, pa ceprov je obstajala samo v eni izvedbi in je volan tak k bi mel v rokah CD zici pa ko bi sedel na pručki. (govorim na pamet in zgol za primerjavo) če se rece da ma sporten volan pol more met sporten volan, ki pa je original npr v r32,... in to kar je v tem passatu je dalec od sportenega volana, kaj sele sedezev.
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če jun 03, 2010 9:48 pm

ne zj mesat hrusk pa jabolk.
passat ma na izbiro vec vrst sedezev in eni me dnjimi so spotrni.prav tako je z volanm.ko si narocil pri dodatni opremi 3kraki je pial 3 kraki sportni volan....tko da.
mislm da mal mesas med sportnim in dirkalnim..
sj konc konceu nima veze.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Pe jun 04, 2010 5:43 am

Hja, glede kekota je pa tak.

Baje ima ded nekaj avto zeloo solidnih, lahk da boš mel srečo in je ta eden izmed njih.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe jun 04, 2010 10:39 am

Sej pravim...grem cez vikend avto pogledat, peljat pa bom potem že bolje vedel na čem sem. Je pa res, da ti vsak avto zna cez cas pokazat svoj "pravi obraz"... In če smo realni...kdo je se sploh posten in ne zbija kilometrov. Vem, da če ima tale na števcu 150k sigurno nebo držalo ane. Itak pa vidis po ohranjenosti lahko vsaj malo in po tem kako se pelje, če delajo vsi gumbi (npr. ESP)...Na prvi pogled mi avto deluje ok

gusti85
Stalni uporabnik

Kraj: Kotlje - Koroška

Napisal/-a gusti85 Pe jun 04, 2010 10:51 am

Tomo je napisal/-a:
gusti85 je napisal/-a:Meni pritljažnik zgleda šekast, kot bi v njem razpadajoča trupla vozli in potem poskusili globinsko očistit. Pa una slika, ko je slikan sopotnikov sedež mi je tudi smešna. Poglej si uno tapeto ob strani, ki gre tam od nog pa gor do plastike pri menjalni ročici. Je kr neka črna. Dvomim da je bilo že original tako. Ali pa recimo slika kjer kaže zadnje sedeže. Zadnji desni sedež je tak kot bi se nekdo gor usral in drek razmazal.

LOL! Sedeži so kombinirani z usnjem in alcantaro, očitno pa neveš kaksne so lastnosti slednjega materiala....

Vem kakšne so lastnosti brezskrbi. Pa še vedno sem 90% da je ta sedež svinjski. No mogoče je samo optična varka ampak dvomim. Tudi če imaš prav glede alcantare pa še vseeno ne opravičuje pritljažnika in tapete. Kakorkoli že, opozorjen si bil na možne pasti avta in prodajalca. Sedaj je odločitev samo še tvoja.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Pe jun 04, 2010 11:45 am

Ta avto ma definitivno športni volan in sedeže. Isti volan je tudi v golfu 4 na voljo bil v sport paketu(smo meli doma highline+sport paket) pa tut sedeži majo preveč bočne opore v primerjavi z navadnimi(ma sosed takega passata)

@Tomo: daj prosim sporoči, če so sedeži res umazani, ker kolk sem jaz videl pri šargiju avte jih ma skoraj vse zglancane bolj ko pa da prideš gledat nov avto v salon. Pa še alkantara je k*rba za slikat.
Ti sam poglej če je mehansko avto ok, pa da ni bil fejst razbit in da je notranjost ok ohranjena. Pa esp probaj če ma, da ni sam tipka menjana. Ostalo je šminka in šargi (pa tut drugi prodajalci avtov) to obvlada.
LP Rok

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Pe jun 04, 2010 11:50 am

Ko sem jaz kupoval rabljenega Passata sem samo upal, da ga dobim brez te bež kombinacije notranjosti, ker po nekaj letih in brez ustrezne nege - zgleda porazno. Veeeliko bolj hvaležna je črna notranjost.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov