DaDek je napisal/-a:boji det pa daj ženi hondo

Čuj nena mi uletavli z takimi
Bi ji dal Hondo pa pravi,da to ni avto,da je to drvarnica in,da se z takim vozom nena misli okol vozit
Ka pa te čem,če me pa že fsaki mulec z TDI-jem dol pokne tak,da prav punca,da ni šans,da se vsede v ta voz,kaj šele,da bi ga ona vozla....
@Antiznačkar hvala za predloge no v glavnem pač punca ima take želje in gledala je meddrugim tui i30 za proceeda pa je rekla,da ji je prevelik,ker ga je že vozila (ga ima njena sestra)
Drugače pa glede dizla nevem no...za kratke razdalje lih nebi blo fajn met turbinca..ali pa se mogoče motim in pa po moje bo delala premalo kilometrov,da bi bil boljši nakup dizla.No kakor sem reku mogoče se motim.
Francoza pa res nočem na dvorišču mogoče pogojno kakega Peugeot-a pa še to raje vidim,da ne.Ne vem sam sicer nisem imel nikol francoza jih je pa par zamenjal že brat in vedno je blo neko sranje...tko,da.. žal francoza nočem met poleg Honde in Kie.
Glede 5 vrat pa so bolj praktične to definitivno in pri otrocih je to velik plus a punca ima raje 3V izvedbe.
Kaj pa čem itaq vsi vemo kako znajo ženske zakomplicirat stvar
BTW hvala za nasvete in izkušnje.Je med nami tuki kakšen voznik Fieste in Astre in morebiti novega Punto-ja...v salonih vsi namreč svoje hvalijo kot zlato jst pa bi rad iz prve roke zvedu kako se določeni avti obnesejo ko ga imaš enkrat doma.