... Sorodnik ga kupi z garancijo ( plačilne liste ) ti pa plačuješ zanj obroke ...ninoo je napisal/-a:ful me zanima kako se da urediti nakup avtomobila brez plačilnih listov,rad bi kupiu avto in sem sposoben odplačevati avtomobil vendar nimam plačilnih listov ker vse avto hiše zahtevajo enako,,
nevermind je napisal/-a:Če misliš na kredit/lizing ne bo šlo.
Lahko si tudi za določen čas in kupiš avto na lizing - samo plačilne liste rabiš.
Me pa zanima kako to, da si sposoben odplačevati... ker sklepam, da ne delaš, ker nimaš plačilnih list oz. plače.
Hja nč fantina, bo treba začet delat
ninoo je napisal/-a:ful me zanima kako se da urediti nakup avtomobila brez plačilnih listov,rad bi kupiu avto in sem sposoben odplačevati avtomobil vendar nimam plačilnih listov ker vse avto hiše zahtevajo enako,,
ninoo je napisal/-a:ful me zanima kako se da urediti nakup avtomobila brez plačilnih listov,rad bi kupiu avto in sem sposoben odplačevati avtomobil vendar nimam plačilnih listov ker vse avto hiše zahtevajo enako,,
_furby_ je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Če misliš na kredit/lizing ne bo šlo.
Lahko si tudi za določen čas in kupiš avto na lizing - samo plačilne liste rabiš.
Me pa zanima kako to, da si sposoben odplačevati... ker sklepam, da ne delaš, ker nimaš plačilnih list oz. plače.
Hja nč fantina, bo treba začet delat
kako si lahko tko siguren, da fantina ne dela? po cem to sklepas?
pri meni je bil isti problem, saj sem na zacetku delal preko studentskega, kasneje pa preko sp-ja od kolega. in kaj ti potem pomaga jurja na mesec, ker uradno nimas stalnih dohodkov?
ni mi ostalo drugo, kot da avto pisem na mati.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov