Antiznačkar je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:kerga sem zgono do zdaj ?
Dobro vprašanje, se spomnim ko si še imel punta, sem te parkrat videl, stalno v blokadi.![]()
Obdrži peugeota. Tukaj veš vsaj kaj imaš!
mihaing je napisal/-a:Kako si dovoliš primerjat jajčka 206 in e46.O sami vzdržljivosti ni dvoma.
BMW-ja vzemi samo če je 2.0l verzija z 143KM, ker je druga precej podhranjena. To pa da so BMW servisi dosti dražji od ostalih so pa buče.
Pri e46 imaš možnosti za styling v neomejenih količinah, modeli so zelo priljubljeni, samo ne sme te motiti zaden pogon.
mihaing je napisal/-a:Kako si dovoliš primerjat jajčka 206 in e46.O sami vzdržljivosti ni dvoma.
BMW-ja vzemi samo če je 2.0l verzija z 143KM, ker je druga precej podhranjena. To pa da so BMW servisi dosti dražji od ostalih so pa buče.
Pri e46 imaš možnosti za styling v neomejenih količinah, modeli so zelo priljubljeni, samo ne sme te motiti zaden pogon.
dejcc je napisal/-a:Antiznačkar je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:kerga sem zgono do zdaj ?
Dobro vprašanje, se spomnim ko si še imel punta, sem te parkrat videl, stalno v blokadi.![]()
Obdrži peugeota. Tukaj veš vsaj kaj imaš!
Oba sta pri hiši, bmw več let nevem zakaj nebi vedel kaj imam.
Si pa en velik lažnjivec in upam da dobiš oznako nekredibilnosti ker lažeš po forumu ko pes. Punto ni mel blokade kak naj bi na blokadi stal WTFFFF
dejcc je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Kako si dovoliš primerjat jajčka 206 in e46.O sami vzdržljivosti ni dvoma.
119KM ma torej podhranjena verzija. Cena sklopke pa je baje okoli 1000€ komplet ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov