jackass006 je napisal/-a:aja avto bom kupil prek kake avtohiše zaradi financiranja, recimo na eno leto...
glede na to da avta ne bom kupil od tebe lahko po pravici poveš kako je z njimzakaj ga pa prodajaš? si ga moral veliko po servisih peljat?
Ivan36 je napisal/-a:jackass006 je napisal/-a:aja avto bom kupil prek kake avtohiše zaradi financiranja, recimo na eno leto...
glede na to da avta ne bom kupil od tebe lahko po pravici poveš kako je z njimzakaj ga pa prodajaš? si ga moral veliko po servisih peljat?
Pač na hitro zaslužekServisa pa sigurno še ni videla
Jaz pod svoje oglase vedno napišem, kaj sem že menjal
Ivan36 je napisal/-a:Servisa pa sigurno še ni videlaJaz pod svoje oglase vedno napišem, kaj sem že menjal
jackass006 je napisal/-a:nekaj sem si že pogledal zanima me pa še vaše mnenje...
iščem avto letniki od 2000 in ceno do 4000€ najraje pa okoli 3000€...
avto naj bi bil malo močnejši ne pa spet preveč požrešen, recimo od 75 do 99kW...
oprema mi je tud kar pomembna.
lahko je dizel al pa bencinar. zanima me pa predvsem cena vzdrževanja, okvare itd...
gledal sem sledeče avte:
alfa 147
citroen C5
citroen xara
fiat stilo
Hyundai Coupe
letniki od 2000 do 2003
lahko pa priporočate še kakšen drug avto...
Antiznačkar je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:jackass006 je napisal/-a:aja avto bom kupil prek kake avtohiše zaradi financiranja, recimo na eno leto...
Pač na hitro zaslužekServisa pa sigurno še ni videla
Jaz pod svoje oglase vedno napišem, kaj sem že menjal
Lol, in zdaj če v opombah ne piše, kaj je bilo menjano, avt o še ni videl servisa. Hvala za razsvetlitev, bom vzel na znanje
jackass006 je napisal/-a:delam cca 400km na teden. pri alfah če ni dizel zna kar lepo "žret"tako da alfe pridejo v poštev samo dizelke... drugače bi pa mel od dodatne opreme vsaj potovalni računalnik, prav bi pa prišel tud tempomat ni pa nuja... udobna vožna je tud pomembna.
torej ne zanimajo me individualni oglasi ampak samo na splošno kaj se splača, torej poceni vzdrževanje, malo okvar...
vektre odpadejo, zaradi armature
iztok tud mene zanima če si/boš spet vzel alfo?
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov