Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če jun 10, 2010 11:07 am

Prometej je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3853900&show=1

;)

:lol: Ob tem linku osebno sploh več nebi razmišljal o golfu 5 za isti denar.
Lp by Mare

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če jun 10, 2010 9:49 pm

seat je napisal/-a:Mož nena se zaj tko razburjat.Jst sem ti samo povedal,da ta 2 conska klima ni tko zlo dost vredna in mislim,da ti nebi smela bit pogoj za nakup.No ja vsakemu svoje.

imaš prav: popolnoma brezveze je....

PS imel v A4 2001 v Golfu, sedaj v štirici B8 pa nimam in ker nikoli nisem "drkal" levo desno mi je vseeneo.....

helgooo
Nov uporabnik

Napisal/-a helgooo Pe jun 11, 2010 9:27 pm

Evo, domov sem pripeljal nov avto in to ni golf. Kar nekaj sem jih šel pogledati, a ko sem si čisto po naključju še ogledal BMW 1 120d odločitev ni bila več težka :D Domov sem pripeljal BMW 1 120d... :lol: Zaenkrat deluje vse super razen el. pomika sedežev (ne vem ali kaj delam narobe ali pa pomik ne deluj) vse ostalo je super, avto je kot nov, gre k raketa (1995ccm, 120kW, 164 konjev), ima en kup dodatne opreme in se s kakim golfom ne more primerjati... ;)

Uporabniški avatar
Antiznačkar
Novinec

Napisal/-a Antiznačkar Pe jun 11, 2010 9:59 pm

Zadnjič spremenil Antiznačkar, dne Pe jun 18, 2010 2:57 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

helgooo
Nov uporabnik

Napisal/-a helgooo Pe jun 11, 2010 10:44 pm

Evo, sem preveril oziroma bolj ugotovil, da elektrika deluje. Sedeži so "električni" v smislu, da se napihujejo in spuščajo "blazine" jaz sem pa mislil, da je elektrika za premik sedežev. To pa se zgodi, če nekdo, ki se je skos vozil v povprečnih Fiatih in Oplih presedla na BMW :lol: :lol: Tok elektronke in razkošja, da bom rabil še nekaj časa, da vse pogruntam za kaj se gre :lol: Sicer sem/smo pa danes avto tako žgali, da je A test naredil z odliko mi smo jo pa tudi hvala bogu odnesli celi... :lol: mene je čisto navdušil, res upam, da ne bom zaradi kakršnihkoli razlogov obžaloval nakupa...

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe jun 11, 2010 11:44 pm

Zkj jst od zacetka te teme sumim,da avtor te teme sploh ne kupuje avto?
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

helgooo
Nov uporabnik

Napisal/-a helgooo So jun 12, 2010 5:37 am

mire je napisal/-a:Zkj jst od zacetka te teme sumim,da avtor te teme sploh ne kupuje avto?

Maš prav, zdaj ga res več ne kupujem, ker sem ga kupil :lol:

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan So jun 12, 2010 7:06 am

počitnice so pa bojo kmal :D

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 So jun 12, 2010 1:10 pm

helgooo je napisal/-a:
mire je napisal/-a:Zkj jst od zacetka te teme sumim,da avtor te teme sploh ne kupuje avto?

Maš prav, zdaj ga res več ne kupujem, ker sem ga kupil :lol:

Dodaj slike !

sasa90
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Re: Kateri avto naj kupim (oglasi iz avto.net) - VW GOLF?

Napisal/-a sasa90 Če jun 17, 2010 5:30 pm

helgooo je napisal/-a:Torej nujno potrebujem avto (čimprej). Najbolj me vleče, da bi kupil golfa 5 nekako do 11000€. Mogoče tudi Passata, če bi dobil kakšnega ok. Avto mora imeti klimatsko napravo - 2 consko, zelo zaželjeno je, da je črn + da ima platišča "na nivoju" , da niso ravno osnovna + obvezno 4 vrata.

V oči mi je najbolj padelTALE golf (1). Ve kdo kaj več o tem golfu, je ok? Sem kaj spregledal? Mal mam na sumu, da so bili km prevrteni nazaj. V poštev pride še mogoče TALE(2)(nima klimatske 2 conske kar je zame velik minus!!). Še nekaj, ki so mi zanimivi 3, 4, 5 (dobra cena).

Pozen odgovor, vendar sem se šele sedaj registriral na forum. Tegale sem gledal, na njemu bi trebalo menjati disk ploščice na 50.600km? Ja pa kaj še... Drugače avto sigurno ni bil karamboliran (smo pregledal z napravo), vendar ker je dokaj uničen in so mi kilometri sumljivi se nisem odločil za nakup. Evo ti si izgleda kupil avto, mogoče pa bo to v pomoč drugim osebam.
Zadnjič spremenil sasa90, dne Če jun 17, 2010 5:45 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

sasa90
Nov uporabnik

Napisal/-a sasa90 Če jun 17, 2010 5:34 pm

helgooo je napisal/-a:Mogoče kdo ve kaj več o TEMLE? Avto je uvožen tko da je velika verjetnost, da je bil al zaleten al pa so kilometri prevrteni (v tem primeru verjetno ne). Je pa drugače kar drag in pride v poštev le, če bi prodajalec precej znižal ceno.

Tudi tega sem gledal, in ti naj povem da slika katera je objavlena na avtonetu je fake. Ko prideš tam ima celotno prvo masko drugačno in bil je potegnjen po celi desni strani, na koncu pa mu tudi plastika odstopa za kakšnih 5cm, prodajalec pa je dodal na vprašanje kaj se je zgodilo? "Eh to vam je normalno v današnjem svetu, sej to vam ni nič, samo s kolenom notri porinete pa je". Katastrofa.

P.S.
Tudi sam iščem golfa, že dva sta mi ušla ispred nosa, ker zaradi službe nisem mogel prej na ogled in verjetno nakup, bi pa vprašal ali mogoče kdo ve kaj o tem golfu.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3395518&show=1

Uporabniški avatar
nejc4321
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a nejc4321 Če jun 17, 2010 7:04 pm

sasa90 je napisal/-a:
helgooo je napisal/-a:Mogoče kdo ve kaj več o TEMLE? Avto je uvožen tko da je velika verjetnost, da je bil al zaleten al pa so kilometri prevrteni (v tem primeru verjetno ne). Je pa drugače kar drag in pride v poštev le, če bi prodajalec precej znižal ceno.

Tudi tega sem gledal, in ti naj povem da slika katera je objavlena na avtonetu je fake. Ko prideš tam ima celotno prvo masko drugačno in bil je potegnjen po celi desni strani, na koncu pa mu tudi plastika odstopa za kakšnih 5cm, prodajalec pa je dodal na vprašanje kaj se je zgodilo? "Eh to vam je normalno v današnjem svetu, sej to vam ni nič, samo s kolenom notri porinete pa je". Katastrofa.

P.S.
Tudi sam iščem golfa, že dva sta mi ušla ispred nosa, ker zaradi službe nisem mogel prej na ogled in verjetno nakup, bi pa vprašal ali mogoče kdo ve kaj o tem golfu.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3395518&show=1

jaz osebno bi za ta denat pogledal za golf 6 rabbit

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3738439&show=1

sasa90
Nov uporabnik

Napisal/-a sasa90 Če jun 17, 2010 7:16 pm

Niso mi Rabbiti všeč zaradi opreme. Namreč imajo najnižjo možno opremo (ročna klima...itd.)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov