Prometej je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3853900&show=1

seat je napisal/-a:Mož nena se zaj tko razburjat.Jst sem ti samo povedal,da ta 2 conska klima ni tko zlo dost vredna in mislim,da ti nebi smela bit pogoj za nakup.No ja vsakemu svoje.
helgooo je napisal/-a:Torej nujno potrebujem avto (čimprej). Najbolj me vleče, da bi kupil golfa 5 nekako do 11000€. Mogoče tudi Passata, če bi dobil kakšnega ok. Avto mora imeti klimatsko napravo - 2 consko, zelo zaželjeno je, da je črn + da ima platišča "na nivoju" , da niso ravno osnovna + obvezno 4 vrata.
V oči mi je najbolj padelTALE golf (1). Ve kdo kaj več o tem golfu, je ok? Sem kaj spregledal? Mal mam na sumu, da so bili km prevrteni nazaj. V poštev pride še mogoče TALE(2)(nima klimatske 2 conske kar je zame velik minus!!). Še nekaj, ki so mi zanimivi 3, 4, 5 (dobra cena).
helgooo je napisal/-a:Mogoče kdo ve kaj več o TEMLE? Avto je uvožen tko da je velika verjetnost, da je bil al zaleten al pa so kilometri prevrteni (v tem primeru verjetno ne). Je pa drugače kar drag in pride v poštev le, če bi prodajalec precej znižal ceno.
sasa90 je napisal/-a:helgooo je napisal/-a:Mogoče kdo ve kaj več o TEMLE? Avto je uvožen tko da je velika verjetnost, da je bil al zaleten al pa so kilometri prevrteni (v tem primeru verjetno ne). Je pa drugače kar drag in pride v poštev le, če bi prodajalec precej znižal ceno.
Tudi tega sem gledal, in ti naj povem da slika katera je objavlena na avtonetu je fake. Ko prideš tam ima celotno prvo masko drugačno in bil je potegnjen po celi desni strani, na koncu pa mu tudi plastika odstopa za kakšnih 5cm, prodajalec pa je dodal na vprašanje kaj se je zgodilo? "Eh to vam je normalno v današnjem svetu, sej to vam ni nič, samo s kolenom notri porinete pa je". Katastrofa.
P.S.
Tudi sam iščem golfa, že dva sta mi ušla ispred nosa, ker zaradi službe nisem mogel prej na ogled in verjetno nakup, bi pa vprašal ali mogoče kdo ve kaj o tem golfu.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3395518&show=1
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov