seat je napisal/-a:En prijazen nasvet
Takšen avto ima doma brat in ti morm nakup močno močno odsvetovat.Na avtu zajebava vse kar je mogoče od elektronike do turbine do nekih senzorjev.Skratka,če hočeš imet avto poglej za kako drugo znamko.
Burner26 je napisal/-a:Ja kolikor vem o teh lagunah je bil problematična začetna serija do letnika 2002. Kasneje so te napake odpravili. Drugače pa sem govoril že s parimi kateri imajo takšnen avto in noben od njih ni nikoli imel problemov z njim.
Nasty je napisal/-a:Saj ne, da bi se postavil na stran enih ali drugih, ampak eni imate pa res
take komentarje, da te srat prime.
Najboljši se mi zdi tale:"Ne poznam prodajalca ter ne avtomobila, ampak
sem 99 odstoten, da ima v resnici vsaj enkrat več kilometrov, kot jih ima
na števcu.".
Ne pozna ne enega, ne drugega, ampak 99% prepričan pa je.
jack86 je napisal/-a:Ne verjamem da so realni km.
Moj je bil kupljen tut z italije (po števcu 100.000) sedaj jih ma 200.000 pa ni blo niti enga problema (1.9dci). Če kupuješ, vzami vsaj ta letnik (2004), ker ima avto odpravljene probleme na turbini in elektronki. Če finance niso omejene na 5.999€ pa vzemi 2.0dci in si zmagal
Dazi je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Ne verjamem da so realni km.
Moj je bil kupljen tut z italije (po števcu 100.000) sedaj jih ma 200.000 pa ni blo niti enga problema (1.9dci). Če kupuješ, vzami vsaj ta letnik (2004), ker ima avto odpravljene probleme na turbini in elektronki. Če finance niso omejene na 5.999€ pa vzemi 2.0dci in si zmagal
ja, sam še 2.0 dci rabi , pol pa bo zabava.....pri mehankarju vsak teden![]()
_furby_ je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Ne verjamem da so realni km.
ja, sam še 2.0 dci rabi , pol pa bo zabava.....pri mehankarju vsak teden![]()
a mas morda ti 2.0 dci?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov