Sasqa je napisal/-a:Pa če je 2.2dci, znajo biti problemi, vsaj tako pišejo po Renault forumu. Drugače pa avtomobila ne poznam in ga ne morem soditi.
Lp
Saša
Sasqa je napisal/-a:Magister Denis, brez zamere, nisem posploševal, ampak sem navedel samo dejstva, ki sem jih prebral, po raznih forumih, TV oddajah (tudi na RTV SLO in POP TV so bile oddaje o zloglasih 2.2dci in 3.0 motorjih).
Drugače pa sem pred časom tudi sam gledal predvsem Vel Satise in Avantime, ki so mi bili oblikovno pri srcu, pa roko no srce 1/3 od videnih 2.2 dci in 3.0 je imela napisana po 150.000km generalno obnovljen motor, ali pa celo menjan motor. Če so se sedaj kaj popravili nimam pojma.
Da pa je imel 2.2dci (ne vem katera serija) probleme s pregrevanjem je pa tudi splošno znano dejstvo saj so kolegi v avstrijskem AVL-u razvili celotno študijo na tematiko odprave te napake.
Ko sem se takrat zanimal za Velsatisa mi je tudi dober znanec na Štajerskem avtodomu dejal "tace vstran od tega sranja", verjetno ne brezveze. Da ne bi bilo to zgolj hudumušno natolcevanje, sem peljal službenega Cliota na servis (tam na pobrežju), in zastavil enako vprašanja, odgovor pa je bil "večjega sranja od 2.2dci pa še ne", torej verjetno bo nekaj na tem
Lp
Saša
Sem pa vesel, da je vaš zdržal tako dolgo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost