GiGi1985 je napisal/-a:Ti BMWji imajo zanič notranjost, zato tudi luščenje, sem jih že vozil kar dosti teh e90 in večina jih ima zguljene notranje ročaje vrat in plastike notranjosti. Še bavarc ni več kar je bil. Tako da ne ubupat kar po slikah, če kupuješ pojdi pogledat, preveri vse kar se da in se potem odloči.
Pa nikakor ne trdim da so km realni, vendar ne gre narediti zaključka zaradi ene napake na avtu, pa še to po slikah
Nisem trdil da je avto za nič, sem le opozoril na nekaj "lepotnih" napak tega avtomobila. Jasno mi je da tudi BMW ni več to kar je bil pred leti. Vseeno pa. govora je o pepelniku zadaj, ki se 99,999% ne uporablja pa je tako zdelan. Glede na kakovost plastike v notranjosti je pričakovati da je stanje okrog prestavne ročice in na voznikovih vratih še slabše. Zato svetujem previdnost.
Tudi sam sem že skoraj nasedel tem štosom prodajalcev, da je kakovost tako padla zaradi uporabe recikliranih materialov v notranjosti, vendar le dokler nisem imel priložnosti preveriti vozila z znano zgodovino. Pri 200.000 km je bilo le na voznikovih vratih nekaj skoraj neopaznih praskic. Okrog prestavne ročice in ostalih mest ki so v stalnem stiku s potniki pa kot nov. Zato me takšni avotmobili zelo hitro odvrnejo od nakupa. Avtorju te teme svetujem, da si pred nakupom ogleda kakšen avtomobil ki je v rokah prvega lastnika, potem pa stanje primerja z vozili iz ponudbe.
LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.