Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr avg 11, 2010 4:57 pm

snikerson je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:
ban je napisal/-a:
snikerson je napisal/-a:saj ima pri nas na koroškem(SG) 19letnica tudi BMW M6-ko :D (507 lipicancev) cajti grejo naprej :D

Je še ledik pa frej?

Popolnoma nepomebna informacija .. pravo vprasanje je ce je lusna?

je.

Hoče BMW-ja ne pa nje....torej je pomembno ? :D

No pa k temi....Odvisno od potreb in želja...Želi si BMW a MB je tudi zaželjen....pogoh da je mali ( LJ) in pa močan in brutalen....
Ena skrajnost
Mercedes-Benz A210L AMG evolution
Druga skrajnost
Jeep Cherokee SRT8 HEMI
Tole dvoje bi si jaz kot sinko žele:) Eno je mali poskočnež in prav luškan kot po izgledu kot po vožnji ( edino dokurči ti vozit po SLO cestah ker je nenormalno trd že s serijskim podvozjem....). Kot drugo pa najhitrejši serijski terenc....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

lukp
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lukp Sr avg 11, 2010 5:32 pm

SRAM NAJ VAS BO!!! Skoraj 4 strani je napisanih, od tega so 3 posti v redu. Najbolje bi bilo, da komentarje zadržite zase.

Jaz bi izbral M3 ali SL. Pri teh letih so mi bili všeč coupe-ji, roadsterji itd., ne pa limuzine, karavani itd., v glavnem športnost. Pri BMW in MB nimaš kaj zgrešiti, seveda bi jaz gledal, da je vozilo slovensko in od 1. lastnika.

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 Sr avg 11, 2010 6:06 pm

jaz pri taki cifri zagotovo ne bi gledal rabljenega :roll:

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Sr avg 11, 2010 6:18 pm

za ta dnar je velik dobrih športnih avtomobilov ampak jst bi tut vrjetn najrajš M3 mel :twisted:

Uporabniški avatar
dhajse
Nov uporabnik

Napisal/-a dhajse Sr avg 11, 2010 6:34 pm

Quatroporte je hud kot poper..

Če pa se zdi nabavna cena Quatroporta previsoka, pa bi si jaz kot nekdanji 19 letnik (trenutno jih imam 22) izmed naštetih najbolj želel BMW-ja M3..

ribcek
Novinec

Napisal/-a ribcek Sr avg 11, 2010 7:02 pm

lisko je napisal/-a:
snikerson je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:
ban je napisal/-a:
snikerson je napisal/-a:saj ima pri nas na koroškem(SG) 19letnica tudi BMW M6-ko :D (507 lipicancev) cajti grejo naprej :D

Je še ledik pa frej?

Popolnoma nepomebna informacija .. pravo vprasanje je ce je lusna?

je.

Hoče BMW-ja ne pa nje....torej je pomembno ? :D

No pa k temi....Odvisno od potreb in želja...Želi si BMW a MB je tudi zaželjen....pogoh da je mali ( LJ) in pa močan in brutalen....
Ena skrajnost
Mercedes-Benz A210L AMG evolution
Druga skrajnost
Jeep Cherokee SRT8 HEMI
Tole dvoje bi si jaz kot sinko žele:) Eno je mali poskočnež in prav luškan kot po izgledu kot po vožnji ( edino dokurči ti vozit po SLO cestah ker je nenormalno trd že s serijskim podvozjem....). Kot drugo pa najhitrejši serijski terenc....

MODERATORJU PA SLEDEČE: pa kaj v PM vlečete to temo, a ne vidte da vas avtor nateguje.
Vse kar zmorem.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr avg 11, 2010 7:15 pm

Koliko pa si ti star butters, da še vedno gledaš Southpark? Ne poznam nobenega 40 letnika al več (glede na to, da je sin star 19, si ti vsaj okoli 40, če ne več, ker si moral najprej ustvarit kariero, ker tvoji starši niso imeli ničesar in si tako moral iz nič prilesti do točke, ko sinu za 19. rojistni dan kupuješ darilo vredno 70k €), ki bi bil ljubitelj Buttersa?

http://en.wikipedia.org/wiki/Butters_Stotch

Pač, čisto malo sem skeptičen..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr avg 11, 2010 7:20 pm

No, če je avtor teme resen ali ne ne vem in niti ni na meni, da bi odločal.
Da podam še svojem mnenje ... nobenega izmed naštetih se nebi branil :D ... ampak osebno bi si nekako želel C63 AMG. Zakaj?
Avto mi je vizuelno zelo všeč in mi nekako na zunaj deluje celo bolj športno kot kak M3. Glede na to, da je avto limuzina, bo srečni gospodič lahko s sabo odpeljaj še nekaj prijateljev skupaj na kako pijačko v ''udobju''. Domnevam, da gospodič ni profesionalni dirkač, zato dvomim, da bo znal ''ceniti'' in izkoristiti boljšo lego M3-ke na cesti zato se s tem tudi nebi obremenjeval ... mislim, da bo bolj cenil brutalen zvok C63 AMG.

Veliko sreče pri nakupu, veliko pameti srečnemu vozniku v roke in noge pa še naprej poročajte kako stvar napreduje.

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov