Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

PPG78
Nov uporabnik

Servis Štern - Kranj

Napisal/-a PPG78 Sr jun 11, 2003 8:15 pm

Pozdravljeni
Mene pa zanima če ima kdo kaj izkušenj z zgoraj omenjenim servisom. Zanima me predvsem kleparstvo in ličarstvo. (Nesreča ne počiva :? :evil: )

abominog
Nov uporabnik

Napisal/-a abominog To mar 02, 2004 10:15 am

Štern je zlo 'pocen'. Jaz sem svojega škodilaka enkrat peljal tja na redni servis, pa mi je zamenjal pol avta, račun pa čez dva printana lista. Mene pa fršlok. Kao da je bil avto čist u malori, use zanč, fuč, še čudež, da sem se lohk prpeljou na servis... Pa sem mislu, OK, bolje preventiva nego kurativa, nakar zvem še od sotrpinov, da jim je takisto vsem zamenjal praktičn use, kar se zamenjat da. Nakar zvem še, da ti podtakne še rabljene dele za nove...

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe avg 06, 2004 4:53 pm

V podjetju kjer sem honorarno zaposlen mamo dva škodilaka, pa so pred leti k smo mel še fabijo poleta popravljal k je blo neki z avspuhom narobe, iskreno povedano nevm kuko lohk še žvijo. Drgač pa kokr vem nimajo več zastopstva za Škodo ker je Porche dubu uvozništvo pa je pol Vrtaču dal k pa tud ni bohvet kva.

To je moje mnenje ki pa ga ni treba vpoštevat :?

karm
Nov uporabnik

Napisal/-a karm Ne avg 22, 2010 10:31 am

Pri skuterju niso delali smerniki, niso utripali, so samo svetili. Zamenjam, stikalo, varovalke, preverm akumolator, nakar ugotrovim da bi bil rele zanič. Ga kupim pri njemu kao "novega", doma "dam skup" in priklopim na polnilec (do 12V). Nič, še vedno sveti. Obupan ga peljem k njim, češ naj oni pogledajo kaj bi bilo lahko narobe. Naslednji dan me kličejo, rele je zanič! No super, sej račun za rele je pa še v skuterju! Pridem na servis, kjer so bili osupli nad mojimi obtožbami, češ to si ti kej motofilu, pač elektrika sej veš kako je to... s tem da so mi zamenjali še akumulator... Ne bi reku, če ne bi mel pojma, pa če bi res kaj mel za "motofilit", ampak lepo vas prosim, zaprt električni krog, en priključek, in polnilec do 12V, kolikor da tudi akumulator....

p.s.če bi se še guma majala, bi zamenjal še to :D, brat me je še svaril pred servisom....

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Ne avg 22, 2010 10:52 am

Kak ste naivni servis lahko opravi samo delo ki je napisano na delovnem nalogu, za vsako dodatno stvar morejo obvestit in vprašat lastnika za dovoljenje za menjavo.
Lp by Mare

karm
Nov uporabnik

Napisal/-a karm Ne avg 22, 2010 4:04 pm

Akumulator res ni dober, ampak za silo deluje... Razjezu me je zaradi releja, ne more zanič robe prodajat, pol se pa narest francoza...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov