Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ribcek
Novinec

Napisal/-a ribcek Ne sep 05, 2010 7:48 am

Zanima me glede opreme, je to to kar bi moral imeti:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4042744&show=1
Vse kar zmorem.

Uporabniški avatar
grizli
Novinec

Napisal/-a grizli Ne sep 05, 2010 9:34 am

To je to :)

Če bi imel možnost izbire bi sam dodal edino še ESP.

ribcek
Novinec

Napisal/-a ribcek Sr sep 08, 2010 12:27 pm

Prosim, svetujte glede nakupa sledečega avtomobila:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4060163&show=1

Avto je vožen relacijsko in ima še nekaj opreme zraven.

p.s. sicer sem bil pripravljen dat za O2 DO 12.000 €, vendar.....ljudje ne moremo iz svoje kože, ali pač!!???
Vse kar zmorem.

W3s7_S1D3
Novinec

Napisal/-a W3s7_S1D3 Sr sep 08, 2010 12:59 pm

za avtoInn, ti lahko rečem, da testnega vozila ne dajo iz rok. Zmeraj je prodajalec zraven... Pa pazi na koga dobiš v trgovini. En prodajalec je zakon (se ti posveti, razlaga, odgovori kar vprašaš), drugi pa... (ko te zagleda že obrača oči, ima kratke in odrezave odgovore, skratka...). Še najbolj prijazen je fantina za pultom z rezervnimi deli, ki se res potrudi za stranko in mu ni nič težko. Vendar je žal samo za tistim pultom.
Vendar kolikor sem gledal cene v primerjavi z drugimi, cene pri avtoInn niso med najnižjimi, kvečjemu med dražjimi. Kako se da pogajat za ceno pa ne vem

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Sr sep 08, 2010 1:19 pm

ribcek je napisal/-a:Prosim, svetujte glede nakupa sledečega avtomobila:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4060163&show=1

Avto je vožen relacijsko in ima še nekaj opreme zraven.

p.s. sicer sem bil pripravljen dat za O2 DO 12.000 €, vendar.....ljudje ne moremo iz svoje kože, ali pač!!???

hehe.. kaj naj ti rečemo ribček?
vsi smo isti. si se takoj zalepil za bež sedeže a fina rit haha.
malo ceno zbij. glede na post od kolega bi moral bit dober avto

ribcek
Novinec

Napisal/-a ribcek Sr sep 08, 2010 1:50 pm

W3s7_S1D3 je napisal/-a:za avtoInn, ti lahko rečem, da testnega vozila ne dajo iz rok. Zmeraj je prodajalec zraven... Pa pazi na koga dobiš v trgovini. En prodajalec je zakon (se ti posveti, razlaga, odgovori kar vprašaš), drugi pa... (ko te zagleda že obrača oči, ima kratke in odrezave odgovore, skratka...). Še najbolj prijazen je fantina za pultom z rezervnimi deli, ki se res potrudi za stranko in mu ni nič težko. Vendar je žal samo za tistim pultom.
Vendar kolikor sem gledal cene v primerjavi z drugimi, cene pri avtoInn niso med najnižjimi, kvečjemu med dražjimi. Kako se da pogajat za ceno pa ne vem

Ja, se šele učim in link sem podal zgolj zato, da povprašam glede opreme. Samo primer.

@jerch: vem ja, bež....drugače bi pa lahko ceno zbil, v to sem prepričan, saj jo morajo prodat, kajne ? ;)
Vse kar zmorem.

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Sr sep 08, 2010 1:57 pm

ribcek je napisal/-a:Zanima me glede opreme, je to to kar bi moral imeti:

Kako to misliš? A če sedaj nekdo reče ne, pa ne boš kupil? Pa menda ja veš, kaj bi rad v avtu, ali pa ga kupuješ za to, da se boš drugim hvalil z opremo? :roll:

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Sr sep 08, 2010 2:10 pm

dask je napisal/-a:

Kako to misliš? A če sedaj nekdo reče ne, pa ne boš kupil? Pa menda ja veš, kaj bi rad v avtu, ali pa ga kupuješ za to, da se boš drugim hvalil z opremo? :roll:

Verjetno ga zanima mnenje lastnikov škod, ali je vse pravilno napisano v opisu. Da ni lažen oglas.

ribcek
Novinec

Napisal/-a ribcek Sr sep 08, 2010 2:15 pm

dask je napisal/-a:

Razlika v ceni je majhna (glej dodan link pred kratkim) , razlika v opremi pa velika.
Vse kar zmorem.

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Če sep 09, 2010 7:03 am

ribcek je napisal/-a:
dask je napisal/-a:

Razlika v ceni je majhna (glej dodan link pred kratkim) , razlika v opremi pa velika.

Še vedno ne razumem, zakaj sprašuješ, če je to to kar bi moral imeti od opreme?

Uporabniški avatar
zgagaxxl
Novinec

Kraj: Na sončni strani Alp

Napisal/-a zgagaxxl Če sep 09, 2010 7:50 am

Jst pri moji Elegance pogrešam še ESP, Bluetooth, el. zložjiva zunanja ogledala, samozatemnitveno vzvratno ogledalo, pa še kaj bi se našlo... V bistvu nič kaj takega, zaradi česar se ne bi udobno vozil... ;)
*** Hoy do I print my voice mail? ***

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če sep 09, 2010 1:00 pm

ribcek je napisal/-a:
W3s7_S1D3 je napisal/-a:za avtoInn, ti lahko rečem, da testnega vozila ne dajo iz rok. Zmeraj je prodajalec zraven... Pa pazi na koga dobiš v trgovini. En prodajalec je zakon (se ti posveti, razlaga, odgovori kar vprašaš), drugi pa... (ko te zagleda že obrača oči, ima kratke in odrezave odgovore, skratka...). Še najbolj prijazen je fantina za pultom z rezervnimi deli, ki se res potrudi za stranko in mu ni nič težko. Vendar je žal samo za tistim pultom.

Ja, se šele učim in link sem podal zgolj zato, da povprašam glede opreme. Samo primer.

@jerch: vem ja, bež....drugače bi pa lahko ceno zbil, v to sem prepričan, saj jo morajo prodat, kajne ? ;)

Beži stran od te barvne kombinacije. Je zelo nehvaležna za vzdrževanje. Če se boš v tem avtu vozil samo k maši je ok, za kaj drugega pa preveč občutljiva. Sam imam to kombinacijo v službenem avtomobilu. Pri 124.000km ko sem avto menjal sem imel na vratni oblogi in na sredinskem naslonu črne madeže od komolcev, da ne omenjam da je na sedežu od poletne vročine odtis riti, ker se vsak švic in prah takoj pozna.

Sicer pa ni slab paket opreme.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Če sep 09, 2010 1:29 pm

Ne zgubljaj časa in kupi novo Business Octavio.

Raje nov, cenejši z manj opreme, kot rabljen, dražji z več opreme.

To je seveda samo moj nasvet.

Lp,
D
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov