abbe je napisal/-a:cist po nepotrebnem se zj kle dajete keri so zanic pa keri ne.
kokr so americani zanic tok so tut evropejci.
abbe je napisal/-a:mamo pa tut evropejci kr nekaj v8 motorjev ki se gladko kosajo z usa v8,kar se performansou tice.
cruiser1 je napisal/-a:xalfist je napisal/-a: So že vedli zakaj so dali za evropo 1.9disla, za hec ziher ne. In pa vrjamem da v zda tega modela sploh ne prodajajo oz če ga že ni ravno najbolj prodajan. Pač moje mnenje
Očitno niso vedeli! Ta avto se je v Evropi zelo slabo prodajal in ga danes ni več na trgu! Ta j***a baje samo še v rusiji prodajajo. Tudi v evropi vsak pravi ljubitelj in poznavalec raje kupi pravega Cadillaca! V ZDA pa BLS nikoli ni bil na trgu.
cruiser1 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:cist po nepotrebnem se zj kle dajete keri so zanic pa keri ne.
kokr so americani zanic tok so tut evropejci.
Sem že večkrat omenil, da so U.S., EU in jap avtomobili vsi bolj ali manj primerljivi. Povsod so dobri, odlični in slabi.
Večkrat sem omenil pa tudi to, da to kar se že kar nekaj let vse bolj dogaja pri nekaterih znamkah in modelih, ko so deli avtomobila z vseh vetrov, zame totalno sranje! Ne tič ne miš! Pa nima veze ali nosi značko od kadilaka, opla, fiata, citroena, forda. Pri teh avtomobilih sploh več ne veš pri čem si.abbe je napisal/-a:mamo pa tut evropejci kr nekaj v8 motorjev ki se gladko kosajo z usa v8,kar se performansou tice.
Kako, mamo?? Kaj imamo v sloveniji serijsko proizvodnjo avtomobilov z V8 motorji? Itak pa nismo nič govorili o dobrih EU V8 motorjih. Ampak samo o kadilaku (BLS), ki to NI!
xalfist je napisal/-a:Saj nisem rekel da je bil uspešnica pač probali so, kez z v8 ne more biti avto evropska uspešnica, bo vsak raje kupil m5, amg S, S6 itd. Saj če pogledamo Chevrolet na evropskih cestah napram zda noč in dan , zgleda da bi tut američani radi uspeli na evropskih cesta pa so probali z dislom pa pač ni uspelo.
cruiser1 je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Saj nisem rekel da je bil uspešnica pač probali so, kez z v8 ne more biti avto evropska uspešnica, bo vsak raje kupil m5, amg S, S6 itd. Saj če pogledamo Chevrolet na evropskih cestah napram zda noč in dan , zgleda da bi tut američani radi uspeli na evropskih cesta pa so probali z dislom pa pač ni uspelo.
Tudi cadilac s 4rimi dizelskimi cilindri ne more biti uspešnica.Še manj, kot z šestimi ali osmimi benciskim cilindri. Tudi v evropi ne! To sem že takrat, ko je prišel na trg napovedal. Zgrešena strategija in stara napaka ameriških avtomobilskih proizvajalcev (preznačkavanje). Sploh ne vem kaj jim je bilo treba ta BLS na trg poslati. GM ima itak Opla na EU trgu in takrat tudi še saba. Torej je bilo lansiranje nekega skropucala z kadilakovo značko totalna neumnost.
Verjetno so sicer imeli namen širši krog evropskih kupcev počasi navaditi na znamko, ampak poskus je propadel, kar je meni čisto logično.
@abbe ah! Jaz nima občutka, če neko stvar izdelujejo v Nemčiji ali pa na Nizozemskem, da imamo mi, kot narod in država kaj pri tem. Kar je dobrega v EU si bi lastili, kar pa ne, pa pljuvali. Al kako?
abbe je napisal/-a:nikakor ne.ampak sm si tvoj post pa poste drugega navdusenca usa vozil razlagal kot primerjavo eu usa vozil.pac evropskih vozil in vozil iz usa.zato sm napisal da mamo mi,ker smo pac v evropi....no kokr kol..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov