Karneki je napisal/-a:Zakaj pa nebi mogel pripeljti avta, lahko sam vozit ga ne smeš na slovenske tablice.
Prpelješ ga, potem ga pa dve do tri leta renoviraš, ko je star 25 let pa ga registriaš.
Lahko se pa motim in dobiš brezhibnega.
xalfist je napisal/-a:Aha sam da bi čakal leto ali dve da bi avto mi stal doma v garažiin, da bi lahko reg avto to je preveč za mene, ker hočem avto čim prej sprobat in ga peljat na okoli . Kot vdim bom moral počakat in nabavit avto na slovenskem trgu, in ga po potrebi tut prebarvat no bomo vidli. Saj en mi je kr všeč na avto net nevem kako zgleda v živo sam letnik 85 mi ni všeč ina eno leto preveč. Tisti ki se spoznate na 944 veste zakaj hehe.Karneki je napisal/-a:Zakaj pa nebi mogel pripeljti avta, lahko sam vozit ga ne smeš na slovenske tablice.
Prpelješ ga, potem ga pa dve do tri leta renoviraš, ko je star 25 let pa ga registriaš.
Brezhibnega nebi kupil saj si želim nekaj sam naredit in uredit na avtu, saj to kaj sam narediš najbolj ceniš.
grega983 je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Aha sam da bi čakal leto ali dve da bi avto mi stal doma v garažiin, da bi lahko reg avto to je preveč za mene, ker hočem avto čim prej sprobat in ga peljat na okoli . Kot vdim bom moral počakat in nabavit avto na slovenskem trgu, in ga po potrebi tut prebarvat no bomo vidli. Saj en mi je kr všeč na avto net nevem kako zgleda v živo sam letnik 85 mi ni všeč ina eno leto preveč. Tisti ki se spoznate na 944 veste zakaj hehe.Karneki je napisal/-a:Zakaj pa nebi mogel pripeljti avta, lahko sam vozit ga ne smeš na slovenske tablice.
Brezhibnega nebi kupil saj si želim nekaj sam naredit in uredit na avtu, saj to kaj sam narediš najbolj ceniš.
Ne rabiš leto ali 2 čakat s registracijo. Če je možnost nabaviš slovenske papirje in avto "postaraš". Če si že tako neučakan.
Drugač pa če ne boš iskal brezhibnega se ti bo obnova takoj raztegnala na kako leto ali 2, saj deli za ta model ne ležijo na vsakem vogalu, pa vprašanje s kako dinamiko boš lahko zagotavljal finance za zamenjavo dotrajanih delov.
Kot sem ti že prej rekel, zavedaj se, da zelo pri obnovi zelo hitro porabiš več denarja od predvidenega na začetku.
Doma obnavljam delto I, pa sem v začetku rekel da bom v avto vložil 1-2 tisočaka in da bo to to. Ampak to bi bilo samo flikanje. Po novem sem v to nepremičnino vložil že okoli 3 tisočake, pa še do ličarja nisem prišel.
je pa res kot si rekel, da potem pa znaš cenit kaj imaš, ko nekaj sam obnoviš.
Predlagam da se začneš udejstvovat na kakšnem specializiranem forumu, ker tu ne boš ravno našel veliko število poznavalcev za omenjeni model, zavedaj pa se da ti kakšen majhen nasvet med obnovo blazno olajša delo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov