sašo5 je napisal/-a:bla bla bla...
sašo5 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:ale, naj gre kdo iz brezic pogledat tale avto (z merilcem laka itd.) pa bomo vidli kaj je res in kaj ne.
pravkar sem prišel "iz ogleda" ......merilec (prodajalčev) kaže številke 12-25, s tem, da največjo cifro pokaže pri sprednjih desnih vratih in to ne po celi povšini, ampak samo zadaj pri kljuki, ostalo je v mejah normale, pomarančast pa zna pridet že iz tovarne...
PS sedaj pa pozor: tudi na mojem avtu ne kaže enako, pa je dobri dve leti star in brez praske, s tem da logično sem prvi lastnik - neverjetno odstopanje na spodnjem delu zadnjih levih vrat pod pregibom; 28 napiše, zadnja hauba tudi 21...........in kaj sedaj?
in še zanimivost; od Ac Radanovič, pokaže merilec na mojem avtu drugačne cifre, ker sem jih šel malo zbadat, da so mi prodali "razbit" avto.......
![]()
![]()
![]()
Nikakor ne branim prodajalca, vendar vem da je vsako nezadovoljstvo stranke, če je potrebno tudi v lastno škodo popravil, brez izjeme......- "drkat" se pa ne pusti, je prestar...
Strokovnjak je napisal/-a:Merilec ne laže, vsaj meni se še ni zgodilo. To, da prodajalci lažejo pa itak ni nič novega, problem nastane le ko naletijo na nekoga, ki ve kaj kupuje. A kaj ko je takih malo in večina jim nasede na lepe besede.
kiki13 je napisal/-a:Vem, da pomenijo debelino laka na vozilu. Ne vem pa, od kod številke 12-25.
Debelina laka avtov je različna. Gibala bi se naj med 0,80 do 0,90 oz. maksimalno do 1 milimetra, če avto ni bil karamboliran. Če pa je bil ponovno barvan ali kitan, pa še veliko več (odvisno od debeline kita ali slojev nanešene barve).
Številke 12-25 mogoče pomenijo 1,2 mm ali 2,5 mm?
kiki13 je napisal/-a:Gibala bi se naj med 0,80 do 0,90 oz. maksimalno do 1 milimetra, če avto ni bil karamboliran.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov