Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik Pe okt 01, 2010 6:06 am

Vseeno pa bom še pogledal kakšna je cena forda fieste 1.4 trend oprema, ker naj bi to bil edini avtomobil, ki še pride v poštev. Če je cena nižja...

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Pe okt 01, 2010 9:29 am

Andraz3d je napisal/-a:smesno je, da eni "kvaliteto" kot prvo enacijo z zanesljivostjo

Imaš prav. Mene me čudi, zakaj na forumu ne svetujejo nakupa golfa dvojke, ki je za njihove kriterije najkvalitetnejši avto na svetu. In zakaj ne odsvetujejo nakupa raznih kant od audija in mercedeza... golf dvojka je pravi avto. Kaj te brigajo materiali v notranjosti, vozne lastnosti, izgled, če ti potem na avtu crkne ena žarnica!!! katastrofa da se ti to lahko zgodi.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik Pe okt 01, 2010 8:24 pm

Blinder je napisal/-a:
Andraz3d je napisal/-a:smesno je, da eni "kvaliteto" kot prvo enacijo z zanesljivostjo

Imaš prav. Mene me čudi, zakaj na forumu ne svetujejo nakupa golfa dvojke, ki je za njihove kriterije najkvalitetnejši avto na svetu. In zakaj ne odsvetujejo nakupa raznih kant od audija in mercedeza... golf dvojka je pravi avto. Kaj te brigajo materiali v notranjosti, vozne lastnosti, izgled, če ti potem na avtu crkne ena žarnica!!! katastrofa da se ti to lahko zgodi.

Zakaj pa nebi bila to toyota corolla, ki je veljala za najmanj pokvarljivo? :lol:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov