miha taufer je napisal/-a:jaz bi pogledal za tem
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4127341&show=1
Hren je napisal/-a:Doma si ga lastimo, zato ti lahko povem iz prve roke : nasplošno je OK avto, motor je več kot dovolj za tak avto, poraba je v mejah normale ( 6,5-7 l / 100 km). Je pa zelo neudoben in trd. Za daljše poti od 100 km in predvsem po slabih cestah ga odsvetujem.
stailingboy je napisal/-a:Hren je napisal/-a:Doma si ga lastimo, zato ti lahko povem iz prve roke : nasplošno je OK avto, motor je več kot dovolj za tak avto, poraba je v mejah normale ( 6,5-7 l / 100 km). Je pa zelo neudoben in trd. Za daljše poti od 100 km in predvsem po slabih cestah ga odsvetujem.
a tko,kaj pa glede motorja,kaj problemov z njim
Sasqa je napisal/-a:Pozdravljen
Moje mnenje je takšno za avtomobil, ki si ga prilepil: prvo vzami VIN številko in na en pooblaščen servis preverit, če je bilo karkoli zamenjanega in kaj (dobiš celoten izpis zgodovine, če je servisiran na pooblaščencu) - izluščiš, če se je avtomobil večkrat pojavljal an servisu zaradi xy vzroka. Kot drugo vzami oznako motorja npr. BMM, in po oznaki motorja malo pogooglaj za dotičnim motorjem, ki ga ima. Tako boš takoj izvedel ali ima dotočni model še problematičen motor ali ne. Kot tretje, pa se z ozako motorja in VIN številko sprehodi do kakšnega Bosch servisa, da ti dajo točne informacije ali ima Boscheve šobe ali Siemensove. S siemensovimi šobami so veliki problemi, z boschevimi skorajda ne.
Če vse štima, bi ga jaz vzel, vsaj po slikah sodeč, in če kilometrina drži. Malo še okrog cene zbarantaš itd. če pa na servisu ugotovijo, da so npr, diski ali ploščice za zamenjat, ali da je treba veliki servis naredit, pa še tu kaj 'shandlaš' pa je.
Pa pred nakupom, obvezno na pregled k mehaniku, da se ne kupi kakšnega mačka v žaklju (glede na to da je 11k € v igri, tisti 40€ za pregled pri pooblaščencu verjetno ne bo prevelik zalogaj). Jaz sem mojega odpeljal najprej k mojemu mehaniku, ter nato še k pooblaščencu, ko sem ga kupoval, da sem se prepričal, da je to to.
Jaz npr. imam 2.0TDI (140KM) v Audiju A4Q Avant (L.2006), in ima že 200.000 prevoženih, pa na motorju še zaenkrat ni bilo nič narobe (trkam na les), servisi na 15k kilometrov in je to to.
Lp
Saša
MaRko81 je napisal/-a:...pa kot ponavad "magičnih" 100.000+ kilometrov, letnik pa 2006....jao folk pa še kr NASEDA!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov