_furby_ je napisal/-a:malo prej (okoli 1ih) mi je v ankaranu nekdo mahal z tega tvojega Audija, pa me zanima ce si bil ti, ce si ze resu kaj?
ali se se vedno Ojo fura okoli
sasocar123 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:malo prej (okoli 1ih) mi je v ankaranu nekdo mahal z tega tvojega Audija, pa me zanima ce si bil ti, ce si ze resu kaj?
zdravo .. ne to je bil še Ojo .. Danes ob 15.00 se dobiva v Kranju in narediva menjavo, če bo vse štimalo.
Sporočim kako je bilo..
Lp, Sašo
_furby_ je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:malo prej (okoli 1ih) mi je v ankaranu nekdo mahal z tega tvojega Audija, pa me zanima ce si bil ti, ce si ze resu kaj?
zdravo .. ne to je bil še Ojo .. Danes ob 15.00 se dobiva v Kranju in narediva menjavo, če bo vse štimalo.
Sporočim kako je bilo..
Lp, Sašo
aa...pol je lih startal gor.
srecno, pa ne pozabi unega pripopat kar ti je odvetnik spisal
sasocar123 je napisal/-a:
. Tudi kilometre je dal nazaj na 220.000.
Zraven je bila njegova punca in mislim da je bil to vzrok da je avto sploh menjal
nazaj, ker mislim da je ona naredila pritisk nanj, saj je ona lastnica in bi imela potem težave ona ne on.
Vsaka šola nekaj stane !Lp, Sašo
nejko307 je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:
. Tudi kilometre je dal nazaj na 220.000.
Zraven je bila njegova punca in mislim da je bil to vzrok da je avto sploh menjal
nazaj, ker mislim da je ona naredila pritisk nanj, saj je ona lastnica in bi imela potem težave ona ne on.
Vsaka šola nekaj stane !Lp, Sašo
![]()
![]()
a ni imel težave s števcem??
..no tudi jaz mislim da je bila njegova punca glavni povod za tako odločitev...
..zdej pa z glavo v svet..![]()
![]()
sasocar123 je napisal/-a:Sedaj tako : Avto sem danes pelal na uradni servis ( Vrtač ) .. In izkazalo se je naslednje : počen zaganjač, pušča servo črpalka, rele črpalke ne deluje, ventil za vpihovanje zraka ne deluje, lambda sonda1 ne deluje, povezave pomnilnika so v okvari, dušilna loputa ne deluje. Ugotovljeno je bilo tudi da je bilo lakirano : pokrov motorja, oba blatnika in pa streha klepan je bil pri zadnji voznikovi luči.
Torej en kup enih napak. Kupec mi je zatrjeval da je z avto vse v redu, da zbit ni bil, da motor dela odlično, glede kilometrov mi pa niso mogli nič ugotoviti. Ampak glede na to, da je bil avto šele leta 2008 pripeljan v Slovenijo iz Italije nima 60.000Km, kar se vidi tudi po obrabi volana in pa stikala za luči.
Nato sem njega poklical in mu vse te stvari omenil, pa je rekel, da če hočem lahko menjam avto samo 1/1( torej avto za avto), da denarja mi pa ne bo vrnil. Na podlagi zakona imam 8 dni časa, da odkrijem skrite napake in se avto vrne kot je bilo z denarjem vred. On pa to itak noče.
Ima kdo kakšen predlog ?
Danes bom potem še poklical advokata, da vidim koliko je ura.
Lp
Vseved je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:Sedaj tako : Avto sem danes pelal na uradni servis ( Vrtač ) .. In izkazalo se je naslednje : počen zaganjač, pušča servo črpalka, rele črpalke ne deluje, ventil za vpihovanje zraka ne deluje, lambda sonda1 ne deluje, povezave pomnilnika so v okvari, dušilna loputa ne deluje. Ugotovljeno je bilo tudi da je bilo lakirano : pokrov motorja, oba blatnika in pa streha klepan je bil pri zadnji voznikovi luči.
Torej en kup enih napak. Kupec mi je zatrjeval da je z avto vse v redu, da zbit ni bil, da motor dela odlično, glede kilometrov mi pa niso mogli nič ugotoviti. Ampak glede na to, da je bil avto šele leta 2008 pripeljan v Slovenijo iz Italije nima 60.000Km, kar se vidi tudi po obrabi volana in pa stikala za luči.
Nato sem njega poklical in mu vse te stvari omenil, pa je rekel, da če hočem lahko menjam avto samo 1/1( torej avto za avto), da denarja mi pa ne bo vrnil. Na podlagi zakona imam 8 dni časa, da odkrijem skrite napake in se avto vrne kot je bilo z denarjem vred. On pa to itak noče.
Ima kdo kakšen predlog ?
Danes bom potem še poklical advokata, da vidim koliko je ura.
Lp
Lej kekec (drugače ti žal ne znam reči),
take stvari (pregledi itd.) se dela PRED nakupom.
Upam da te je izučilo.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 10 gostov