Tnx,ja za to škrtanje pa vem in je fora v temu da je menjalniško olje VW enostavno pregosto oz na nek način prerodo. Sem imel v Roomsterju 1.9tdi enak problem pa smo vlili noter bolj redko olje in glej je lepo vse tako kot mora biti. lp.Kael je napisal/-a:Ne vem kako je s čipanim motorjem, vendar nečipam in naložen Touran s tremi potniki in morebiti 17" kolesi je mrtev. Če bo fural praznega, pa enkrat naleto psa 100 km stran je 1.9 TDI dovolj, sicer 2.0 TDI. 1.9 TDI je v Touranu če avto uporabljajo zato kar je namenjen, samo za res zelo nezahtevne voznike.
Mimogrede še namig: pri šestopenjskem menjalniku v Touranih med prestavljanjem rada škrtne druga prestava če nisi strašansko natančen pri prestavljanju (res pedalka do konca, počasi prestaviš). Pozor pri nakupu, da je menjalnik v dobrem stanju!
Ne vem zakaj bi na tourana tlačil 17" kolesa, 16" so povsem primerna.Kael je napisal/-a:Ne vem kako je s čipanim motorjem, vendar nečipam in naložen Touran s tremi potniki in morebiti 17" kolesi je mrtev. Če bo fural praznega, pa enkrat naleto psa 100 km stran je 1.9 TDI dovolj, sicer 2.0 TDI. 1.9 TDI je v Touranu če avto uporabljajo zato kar je namenjen, samo za res zelo nezahtevne voznike.
Megane Coupe 1.6 je napisal/-a:Moj nasvet je da ne čipiraš avtomobila, ker vsi ki so čipirali avto majo skoz probleme.. razn če je motor nad 3.0 bolje da vzame 2.0 in nič ne čipa kot da 1.9 in vrjemi da bo več problemov z čipanjem kot motor 2.0 ki je čisto ok.
1l, 4l, ženska 60kg, ded 90kg
lizard je napisal/-a:Megane Coupe 1.6 je napisal/-a:Moj nasvet je da ne čipiraš avtomobila, ker vsi ki so čipirali avto majo skoz probleme.. razn če je motor nad 3.0 bolje da vzame 2.0 in nič ne čipa kot da 1.9 in vrjemi da bo več problemov z čipanjem kot motor 2.0 ki je čisto ok.
Navado posploševanje, nevednost in neumnost - fare post od uporabnika Megane Coupe 1.6 ignoriraj.
Ja, z njimi lahko delaš kar hočeš. Izjemno preprosto jih zložiš za več prostora v prtljažniku, ali pa tudi vzameš ven, pa iz tourana nastane pravi kombi. Sem enkrat poleti to izkoristil in je neverjetno koliko prostora je potem zadaj. Sedeži se pa odstranijo in ponovno vgradijo izjemno preprosto (le tehtajo kar nekaj kil, ampak pač ker je to res ornk sedež).fare je napisal/-a:Tu sem nasel en zanimiv test, pa me zanima, Sonic(poč imaš tak avto pa boš vedel) kako to mislijo v rubriki pod "-" minus da sedeži druge vrste so samo odstranljivi in ne zložljivi, sej to so se zmotili k koliko jaz vem lahko z temi sedeži delaš kaj češ:
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/?n=1246
lp.
mropc je napisal/-a:Megane Coupe 1.6:: mi lahko poveš od koga si to zvedel? ali je to tako baba čula, baba djala?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov