Drocky je napisal/-a:pri kombijih, ki niso potniški, gre registracija na nosilnost!
pa pravkar sem sprobal vse "radosti" zadnjega pogona na 2004 letniku MB vito. Do maloprej nisem fotru vrjel da negre po snegu, zdej pa sem ziher. Res negre nikamor po snegu, ko enkrat počakaš na malem klančku. Rit opleta al pa suče oba kolesa na mestu. Pa je 5sedežni + 3kg uteži nad zadnjo osjo in gume m+s eno sezono stare, dunlop, če se ne motim.
nejc1 je napisal/-a:Pravilno, da si se odločil za crafterja. Srečno vožnjo! Sem pa ravno gledal revijo avto fokus in je imel fiat ducato 2.3 (120km) porabo na testu 14l, ford transit kombi 2.4 AWD (140km) je imel porabo 12,3l, renault master furgon 2.3 (125km) pa 10l. Po tem se mi zdi ducato zelo "požrešen", tako da si se res pravilno odločil ko si izbral crafterja.
speedfreak je napisal/-a:nejc1 je napisal/-a:Pravilno, da si se odločil za crafterja. Srečno vožnjo! Sem pa ravno gledal revijo avto fokus in je imel fiat ducato 2.3 (120km) porabo na testu 14l, ford transit kombi 2.4 AWD (140km) je imel porabo 12,3l, renault master furgon 2.3 (125km) pa 10l. Po tem se mi zdi ducato zelo "požrešen", tako da si se res pravilno odločil ko si izbral crafterja.
Nekdoima z jumperjem ta dolgim porabo okoli 8 litrov na sto ( 120 ps hdi ), tak da ni to tok pozresno.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 9 gostov