Courage™ je napisal/-a:Dekinio je napisal/-a:Torej naj bi bilo možno gledati filme na DVD800...sem tudi videl na youtubu. Tud jaz mislim, da bi moglo it.
Pa bluetooth bibtud naj dobro delal....torej ko te nekdo kliče se ti ime klicočega napiše na ekranu DVD800?
Bluetooth deluje kot mora.
Po prvi povezavi, kjer se avto in telefon povezeta, se telefon sam avtomatsko vedno poveze kadar se vsedes v avto ali si v njegovi blizini, ce imas vkljucen bluetooth na telefonu, seveda.
Potem ko je telefon poveza, ti na ekranu pise model telefona in crtice za signal. S pritiskom na gumb Phone prides v meni telefona, kjer izbiras med adresarom in menijem "KLICI", kjer imas spet na voljo izbirati med Incoming calls, Outgoing calls in Missed calls. Pritisk na katerikoli meni te ponese v seznam klicev, kjer lahko kontakt spet poklices le s pritiskom na gumb. Prav tako ce gres na adresar, prides v meni kjer izberes zeljeno crko, potem pa samo skrolas do zeljenega kontakta in s pritiskom na gumb ze klices.
Zadeva deluje fenomenalno, malo je nerodno mogoce samo to, da ko izstopis iz avta in si nekje v rangu 5-10 m je telefon se vedno povezan z avtom, tako da ce se javis na telefon bos klicatelja se vedno slisal iz zvocnikov v avtu
pri mojem je tudi tako ampak mi ne piše modela tel.samo kako močan je signal ampak js mam navi 90 dvd-pa ne morem gledat dvd-jev lp