more je napisal/-a:matias je napisal/-a:Meni je avto simpatičen, vendar le kot 3. avto pri hiši. Vozil ga sicer še nisem, sem pa ga videl v živo in zaenkrat še kar pritegne kak pogled. V EVO magazinu sem zasledil test pa si poglej kako so ga ocenili:
http://www.evo-magazin.si/?page=clanek& ... sebina=516
Hvala matias, sem si pogledal danes v reviji in še vedno nisem navdušen nad njim

hvala vsem za komentarje.
Če že mora biti kabriolet, potem se nagibam k vw eos-u, ampak žensko prepričati v nekaj je skoraj misija nemogoče
Mogoče še kdo kaj več ve o Windu? Vsaka informacija je dobrodošla. Sicer pa bo drugi teden verjetni padla testna vožnja in bo veliko bolj jasno vse skupaj

Preden kupiš predlagam da avto najameta čez vikend in naj ga draga malce pelje, potem pa pripelji domov še EOS-a, mislim da se bo zelo hitro omehčala.
Z vožnjo sicer nimam izkušenj, sem si ga pa malce ogledal na avtomobilskem salonu. Na pogled je sicer zanimiv. Sedeži so prijetno športni, vse ostalo pa žal ni na nivoju. Prostora je malo, streha za mojih 190 cm prenizka, saj do stropa ostane samo za dva prsta nad glavo. Sredinska konzola pa je za moj okus prenizko.
Na kratko od zunaj zanimiv avtomobilček, znotraj pa me je pustil povsem hladnega.
LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.