Isto sem ti pokazal za 159/passat pa še kar trajbaš svoje o ogroooomni razliki v ceni rabljenih.
lizard je napisal/-a:Zakaj ste pa pobrisali moj post v katerem sem @4momo poslal link do navodil za uporabo Giuliette, in povedal na kateri strani najde navodila za pranje žarometov?
Potem bi pa jaz predlagal renaulta megana bose tce 130 če ti nizka poraba ni na prvem mestuduleman je napisal/-a:Hvala za predlog, ampak seat odpade. če pa ima še kdo kakšen predlog pa naj kar pove.
Clancy je napisal/-a:Za nastavitev višine sovoznikovega sedeža, pri Comfortline opremi ni treba doplačat.
nevermind je napisal/-a:Mene zanima če se da pri teh novejših VAG vozilih (predvsem imam v mislih Golf-a 6) s priklopom na računalnik/tester pogledat, če so kilometri realni oz. če se je kdo ''igral'' s števcem kilometrov?
nevermind je napisal/-a:Mene zanima če se da pri teh novejših VAG vozilih (predvsem imam v mislih Golf-a 6) s priklopom na računalnik/tester pogledat, če so kilometri realni oz. če se je kdo ''igral'' s števcem kilometrov?
Po forumu brska: danci1973, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] in 4 gostov