Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

rencGo
Nov uporabnik

Honda Civic 99

Napisal/-a rencGo Če dec 09, 2010 8:34 pm

Zanima me Honda civic 99 letnik 1.4 mašinen
Je to pošten avto, kok je vzdržliv. Pa ne bo ga baba vozila POMEMBEN PODATEK.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Honda Civic 99

Napisal/-a CupraR Če dec 09, 2010 9:46 pm

Če je vsaj kokr tok redno servisiran je top izbira za enga ki rab zanesljiv avto in pocen za vzdrževanje. Opreme je kokr je, udoben lih ni, lep tut ne, je pa tehnika zelo na nivoju (motor, menjalnik). Hvaležen avto. Če je v igri 75ps model, menjaš dihtungo ki umetno duši sesalni del in si na 86ps.

Hiba so zadnje obrobe, znajo biz načete z rjo.

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 Če dec 09, 2010 10:01 pm

Tako kot ti je CupraR napisal, jaz bi dodal samo še to da je podvozje naštimano za normalno vožnjo in se pri hitrejši zeeelo nagiba. Pa bremze tudi niso nevemkaj.

Jaz sem za 1x zadovoljen z mojo, je pa pravtako original 75hp pa zamenjana dihtunga. Avto za svoje konje gre zelo dobro.

hnoda
Novinec

Napisal/-a hnoda Če dec 09, 2010 10:22 pm

Imel sem Hondico 1.4 90 PS sedan in jo še danes pogrešam (šmrc) včasih. Avto je preprosto uživancija za vozit, zlasti po ovinkastih cestah, ima lep zvok motorja, ki se rad vrti in pa nizko težišče in sedišče, kar daje pridih športnosti. Avto sem imel med 100 in 200 tisoč kilometri in sem imel poleg rednih servisov mogoče za sto evrov drugih stroškov, se pravi je zadeva izjemno kvalitetno narejena, in je na ta račun tudi dobila precejšen sloves. Če ti je to všeč se da avto tudi zelo lepo polepšat s kakšnimi dodatki, tako da lahko z njim tudi zelo izstopaš, ampak osebno sem prepričan, da je kvaliteta teh avtov predvsem da zadovoljijo uporabnika, ki želi vzdržljiv avto z nizkimi stroški ki se dobro obnese na cesti. Poraba za motor, ki sem ga navedel, je bila pri meni vedno okrog 7 na 100 km, kar se mi zdi normalno.
Seveda avto tudi ni brez slabosti, ena je zlasti rjavenje zadnjih blatnikov, ki ga je pri tej starosti najbolje čim prej porihtati nekako, druga je ta, da avto ne gre dobro v hrib, zlasti če je naložen, tako da moraš pogosto pretikati v nižjo prestavo in nabijati obrate, tretja je ta, da če kupuješ rabljeno se mi zdi da je precej priljubljena pri švercerjih in moraš zato precej pazit pri nakupu, četrta je pa ta, da so praviloma brez klime.
Pod črto, avto bi ti zelo priporočil in tudi sam bi ga z veseljem še kdaj imel, če ne bi šla tehnika tako zelo naprej...

rencGo
Nov uporabnik

Napisal/-a rencGo Pe dec 10, 2010 1:26 pm

Ja avto je bil prebrušen in prbervan zelo lepo ...
Kaj pa moram gledati prin ^švercerjihˇ.
Ja sem vidu zelo lepo se ga da poštimat tak športen izgleda
Ta ki mam ogledanega ima 146000km to ni neki veliko kajne
Še kakšni drugi napotki? :-P

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Pe dec 10, 2010 3:05 pm

dolenc46 je napisal/-a:Tako kot ti je CupraR napisal, jaz bi dodal samo še to da je podvozje naštimano za normalno vožnjo in se pri hitrejši zeeelo nagiba. Pa bremze tudi niso nevemkaj.

Jaz sem za 1x zadovoljen z mojo, je pa pravtako original 75hp pa zamenjana dihtunga. Avto za svoje konje gre zelo dobro.

Je pa velik plus da vse take in drugačne pomankljivosti lahko zelo poceni rešiš. Robe je enostavno ogromno..

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po dec 13, 2010 7:13 pm

Tle pa res nimaš kaj razmišljat samo v vednost, že napisal na ta forum, kupoval hondo, ki je imela 360.000km pa niti nebi dal motorju in notranjosti 100.000km.
Član od leta 2004

rencGo
Nov uporabnik

Napisal/-a rencGo To dec 21, 2010 8:08 pm

Evotigana hondica kupljena, pošten avto, poskočna in sve ostalo hvala za nasvete.
LP Gorenc
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], tilzator, tomzzi in 4 gostov