Hvala za odg.
MajaI je napisal/-a:Me zanima, če obstaja možnost pri avtohišah, da daš notr 2 rabljena in kupiš enega novega? Ima kdo morda s tem kake izkušnje, preden se osramotim pri prodajalcih?
Hvala za odg.
MajaI je napisal/-a:Ja, vsaj 1000€ poberejo. Meni so enkrat ponujali 500€, isti dan, ko sem dala oglas, sem ga pa prodala za 1500€. Bom pa tokrat vseeno vzela staro za novo, ker ne morem bit vmes brez avta.
tristan01 je napisal/-a:MajaI je napisal/-a:Ja, vsaj 1000€ poberejo. Meni so enkrat ponujali 500€, isti dan, ko sem dala oglas, sem ga pa prodala za 1500€. Bom pa tokrat vseeno vzela staro za novo, ker ne morem bit vmes brez avta.
Če je tako prodaj enega preko oglasov, drugega pa daj v račun. Dva dati v račun je z vidika trgovca problem. Tudi oni želijo denar ne samo menjave, saj z menjavo ne ustvariš gotovine, ki jo rabiš za plačilo davkov, plač in ostalega kar podjetje mora plačati. Zato se prodajalci vozil redkokdaj odločajo za obliko staro za novo če staro vozilo presega 60% vrednosti novega.
LP Tristan01
NoFear85 je napisal/-a:Potem pa kar k dejanjem, avto.net, oglasniki, cimprej oddaj oglas, ce lahko zdrzita z enim avtom. V dveh mescih, kolikor je nekje rok dobave, pa mislim da se enega ja "znebis".
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov