Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: Nakup BMW 320d (e90)

Napisal/-a tristan01 So nov 20, 2010 6:50 pm

Če je v igri še nakup za cca 30 tisočakov predlagam da se odpraviš po novega. Pred nekaj dnevi sem zavil v enega izmed salonov in si malce napasel oči. Tam pa sta bila dva prodajalca, očitno lačna prodaje. Beseda je dala besedo in domov sem odšel z zelo zanimivo ponudbo. Serija 3, touring motorizacija 2.0d 184km, in paket opreme edition M sport. Skratka kompletna M oprema (odbijači, volan, prestavna ročica, shadow line, črn strop....), xenon, oblazinjenje alcantara/usnje, kovinska barva, parkirni senzorji tempomat, alu platišča....
(http://www.bmw.si/si/sl/newvehicles/3series/touring/2008/editions/sport.html)

Spisek opreme je v zelo lep seznam. Rok dobave nekje do božiča in na koncu še presenetljivo dobra cena: cca 35.000 EUR (po ceniku okrog 42.000 EUR) z nekaj prostora za dodatna pogajanja ali še kak cukrček s seznama dodatne opreme.

Glede na tvoje želje sem prepričan da previden proračun z lahkoto kupiš avto svojih sanj. Brez tveganja neznane zgodovine in še česa....

Če rabiš dodatne info več na PM.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Cile
Nov uporabnik

Napisal/-a Cile Če jan 06, 2011 10:35 am

Pozdravljeni !

Srečno in uspešno Novo leto !

Po pol leta iskanja, xyz ogledov, testov.... je končno avto prispel :D
Sicer ni izpolnil vseh začetnih kriterijev, ampak cena & oprema (kompromis) sta bila odločilna faktorja pri nakupu istega.
Tako da bo zdej brat vozil
BMW 320d (130 kW - 177 PS) limuzina, je iz BMW premium selection ponudbe (2 letna garancija + service inclusive paket do 120 000 km)
letnik 2009, 32 000 km
kupljen pri BMW Ljubljana
od začetne opreme nima samo sončne strehe (panoramadach), ostalo je vse na svojem mestu :D

Še par slikic :
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Hvala vsem za pomoč !

Lp

Cile
Nov uporabnik

Napisal/-a Cile Če jan 06, 2011 10:38 am

Ne vem zakaj ni videt slik, mislim da sem naredil kot treba :D ( [img]tukaj%20sem%20vstavil%20link[/img])

kakorkoli odspodaj je link:
http://img20.imageshack.us/gal.php?g=img3499458.jpg

Lp

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Če jan 06, 2011 11:29 am

uf, zgleda super... srečno vožnjo bratu!
No escape from the mass mind rape...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], tilzator, tomzzi in 4 gostov