Saj na nek način imaš prav - ampak je fajn, če človek ve, čemu išče ravno limuzino. Ker če želi zgolj podobno ali večje udobje kot v starem Toledu, potem niti ni nujno da rabi ravno Passata ali Insignio.MadIggy je napisal/-a:tut jst ne vem zakaj ga hočte prepričat nej nabavi Fabio RS ali kaj podebnega če kupuje limo? Če bi bil jaz v taki situaciji, sveže izšolan z dobro službo (upam da bom čez ~2 leti) bi enako iskal limuzino za 20k,bencinarja. In glede na gospodarsko situacijo so popusti zelo ugodni, opremo pa kar mečejo za tabo
iKst je napisal/-a:...
Sicer se pa strinjam z nekom, ki je napisal, da vzemi raje cenejši avto. Kredit za avto spada med najbolj nesmiselne poteze.
iKst je napisal/-a:Če gledaš majhne kante poglej tudi DS3. Jaz sem ful zadovoljen. Za 20k dobiš polno opremljenega turbota z usnjem in kupom ostale opreme.
Naprimer: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3981924&show=1
Sicer se pa strinjam z nekom, ki je napisal, da vzemi raje cenejši avto. Kredit za avto spada med najbolj nesmiselne poteze.
JaNo je napisal/-a:Pozdrav,
Z namenom, da vidim še druga mnenja sem ravno odprl tole temu. Hvala vsem za predloge, nasvete..
Nekako je težava ravno v tem, da se še sam pri sebi nisem prepričal kaj bom kupil. Niti tega ne ali limuzino al kaj manjšega ( c4, mazda3,.. ). Nekako kolebam, si v 1 tedno večkrat premislim.. Verjetno poznate ta občutek..
Za naslednji teden imam dogovorjeno kar nekaj testnih voženj in pomojem bo od nakupa precej odvisno to in predvsem če bom kje zasačil fajn ponudbo. Mudi se mi nikamor. Vbistvu mi ta trenutn avto še zelo dobro služi, ampak sedaj je situacija ko si avto lahko privoščim brez nekih "tveganj". Prišparal sem okrog 10k, z plačo sem pa zadovoljen... Gre tudi za to da imam v prihodnosti načrt tudi poskrbet za "štalco", v tistem času nebi rad imel problemov z avtomobilom ( kredit, leasing odplačan ).
Drugače mi je pa pri avto zelo pomembna oprema. Bi rekel skoraj bolj od mašine. Čeprav tudi ne mislim met najbolj "švoh". Kak bencinar 120km .. več kot dovolj. Kot sem dejal so mi do zdaj na citroenu podali fajn ponudbo C4 Exclusive Vti 120KM. Dobil bi ga za 16k, pa še kaj bi se dalo zmenit. Bom pa seveda bolj konkretno začel povpraševat o cenah in morebitnih popustih tut drugod.
LP
Jano
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov