speedfreak je napisal/-a:Si že vozil 1.2 tsi? Če bi ga, ne bi kvasil takih..vsekakor raje 160 km tsi, pa magar mel sam klimo k 1.2 tsi,
Zanimovo je tukaj tudi vprašanje ali raje mali avto nabit z opremo ali razred večji z osnovno opremo. Do pred kratkim bi raje izbral manjši avto, vendar zdaj raje uzamem večjega bolj osnovnega, ker oprema ne nadomesti pomanjkanja prostora in nasplošno boljšega občutja v večjem avtu.
Bom vozil...

samo, glede na to, da nisem nek dirkač, mi bo vrjetno dovolj (kot mi je dovolj 75 konjev v cliu 3).
Glede velikosti... Današnji malčki so zrastli, ravnokar sem vozil grande punto 1.3 JTD, pa je "zelo" prostoren, roko na srce, v kabini ene toliko kot golf IV. Tudi novi clio ni več tako majhen (če primerjamo medosno z golfom je praktično ista), kar se še kako pozna v kabini. Ne rečem, še vedno se poznajo prehodi med razredi po udobju, to je res - konfortnost na račun prostora pa skoraj ne več (edino če kupiš ekstra velikega enoprostorca v katerem lahko judo treniraš).
PS: s švohnej motorji je tko, k si enkrat v ovinku hiter in ga ujagaš na njegov max, ni potrebe po močnejšem (stalno trobim, da sem s polnim cliom III 1.2 16V v Vrhniški klanc bp pelu 150 po števcu, močnejšga ne rabm, že to je preveč).
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.
Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.