airmike je napisal/-a:Jaz sem slišal da v meganih odpade vzvratno ogledalo zato ženske voznice ne morejo nadaljevati vožnje ker nimajo kje preverit ličil itd zato ti ga odsvetujem....
Ceed je napisal/-a:Seat Ibiza, ........., neumen climatronic, ..........
Ceed je napisal/-a:neumno je to, da ko pritisneš tipko AUTO se avtomatično vklopi AC in ga moraš vedno izklapljti.
Neumno je, da ko pritisneš tipko za spreminjanje usmerjanja zraka se izklopi napis AUTO, sicer hitrost ventilatorja in uravnavanja temperature deluje avtomatično, ampak tega ne veš.
Ceed je napisal/-a:Imeli/imamo pri hiši vse naštete avte razen Polota, edino megane II namesto III, sem pa vozil tudi novga. Meganeja ne bi kupil ker je predrag za tako kot se vozi, povprečnež v skoraj vsem, dobra klimatska naprava, obupne plastike(Generation) moti me slaba zatesnjenost vrat (se sliši vsak vetrič), armaturna je prenizka, zaslon radija je obrnjen v zrak, ravno tako so števci, slab zvočni sistem...
jack86 je napisal/-a:Pri meganu je pa ravno avtom. klima zakon. Enkrat na leto stisneš auto, pol pa sam ++ in --![]()
Mislm da je pri vseh ostalih isti klinac kvaliteta izdelave, če bi megana, se bi izogibal navadnih sedežev (prekartki) zato bi vzel paket gt line (če je še). V mojem II. generacije so uporabljeni kar solidni materiali, števc bi lahko komot prevrtel za 100.000km nazaj in bi malo kdo opazil
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov