devilll je napisal/-a:glede kilometrine ki si jo napisal, da jo delaš dnevno, bi se jaz odločil za C5, z 2.2Hdi motorjem......pa ročni menjalnik
čikev je napisal/-a:O C5 prve generacije ti lahko povem precej iz prve roke. Mi smo ga imeli prvega v Sloveniji, bil pa je 2.2 HDI (ne vem točno koliko konjev, vem pa da okoli 130) - lastili smo si ga dve leti, res pa je da smo naredili 190000 kilometrov. To pomeni slabih sto tisoč letno. Potem je motor zaribal. Je pa udobje na samem vrhu v razredu, kot da si na ladji, ne čutiš nobene luknje, nič. Naš je imel še nastavljivo podvozje (športno, ko se je spustil, normalno, in visoko za zahtevnejše terene, ko se je dvignil). Mislim, da bi v kombinaciji z 2.0 HDI-jem bil odlična izbira, saj je ta agregat brez napak in eden boljših. Je pa res, da ima zgolj 90 konjskih moči. 1.6 HDI se za ta denar dobi!?
Ayrton je napisal/-a:devilll je napisal/-a:glede kilometrine ki si jo napisal, da jo delaš dnevno, bi se jaz odločil za C5, z 2.2Hdi motorjem......pa ročni menjalnik
A 2.0 hdi je prešvoh?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov