_B3yBo_ je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:WMB je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ubistvu je treba celo mašino predelat in okoli nje, ker drugače boš bat kje v glavo dobil. Če ta avto ima res toliko konjev, je zelo nevaren ker bremze niso vidit nič predelane
Samo s čipom lahko dobiš vsaj 210KM!!!
Ja na papirju
da neboste tople vode otkril. drugace je vec vrst 1.8T in nekateri imajo zelo velik potencjal....
WMB je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ubistvu je treba celo mašino predelat in okoli nje, ker drugače boš bat kje v glavo dobil. Če ta avto ima res toliko konjev, je zelo nevaren ker bremze niso vidit nič predelane
Samo s čipom lahko dobiš vsaj 210KM!!!
_B3yBo_ je napisal/-a:do 190km ti dajo garancijo, za 210 konjov pa brez garancije. Tako je bilo pri meni....
pskoda je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:do 190km ti dajo garancijo, za 210 konjov pa brez garancije. Tako je bilo pri meni....
In si imel dejansko zmerejene tiste konje
Iz 150km je nemogoče stisnt ven samo z čipom brez predelav zdravih 210 konjev, že 190 je teška razen če ni avto računalniško blokiran na 150km kot je naprimer Corsa GSI
airmike je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:do 190km ti dajo garancijo, za 210 konjov pa brez garancije. Tako je bilo pri meni....
In si imel dejansko zmerejene tiste konje
Iz 150km je nemogoče stisnt ven samo z čipom brez predelav zdravih 210 konjev, že 190 je teška razen če ni avto računalniško blokiran na 150km kot je naprimer Corsa GSI
![]()
Zgleda da je edini način da ferrari reši sezono v F1 ta, da kupijo 2 rabljene corse GSI, peljejo čipat na dvamiljonainpol konjev k RSR (ker je itak motor isti kot v opc sam je računalničko blokiran) in z tem vozijo....
CupraR je napisal/-a:Kot prvo tole ni Cupra, ampka obična 1.8T sport.
Serijsko 156 ps, ki se v 90% čipa na realnih 190ps. Z serijsko K03 turbino se bp prileze na 215-220ps (odvisno od avta). Brez da bi cvikal da kaj crkne. Fi 76 downpipe, N75 ventil, Forge 007, močnejš benz pumpa, bolj pretočen zračni filter in ustrezen remap. To je to.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov