uros11 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:Si doplačal za AC klimo? Usnje na volanu (plastika drsi).
----
Gosič nima golfa. V 3 vratnem golfu je ženska odprla zadnja vrata - a ja? - moj ima tudi 3 vrata, pa si ne mislim, kako bi uspel odpreti zadnja vrata, ki bi imela poleg tega še okna na polento. Gosič, kolesa ima tudi štiri, za zavorne ploščice gor, pa luči ima tudi, pa dolge luči tudi - razen tega, da imaš KIO in KOMpleks, kaj si hotel s tvojim postom povedati? Moj je tudi TDI (verjetno 1,6?, po čem to vidiš), 2.0.
Kaj je Gosič, problemi? Luna? Sem videl ta korejska j***a, in ne boš verjel, vendar tudi tukaj velja, koliko soldkov, toliko musike.
Oprosti, ker sem se zatipkal, 5 vratni. Oprosti. Srečen? Sem ti polepšal dan sedaj?
Nimam kompleksov, in ne nimam golfa. A sedaj sem pa iz drugega sveta, ker sem povedal nekaj resnice? A je to narobe? Je golf sveti in bohnedaj nekaj slabega napisat? Poleg tega pa naj še dodam. Vsaka tema, ki se začne z nakupom hatchback avtomobila, in kar se kupuje recimo tale tema je tudi lep dokaz, ko človek kupuje čisto nekaj drugega, se vsili golfa. In raje 'korejska j***a', kot pa vozilo, katerega ti vsili družba, da nisi drugačen. In ni to predsodek, to so dejstva, če stvar dobro pogledaš. Če je bil pa 2.0 pa še tolk slabš, da je imel roštiljado. Mar ne? In s tem sem hotel povedat, da je oprema identična vozilom starim tudi po 10 let, prodajajo vam pa kot tople žemljice, izumljena topla voda. S tem pa tudi primerna cena.
V vsaki temi, kjer je omenjen VW, nekaj nabivaš čez VW. Drugače imaš pa prav. Drugih avtov ne bi prodali niti enega, če bi imeli identično opremo kot Golf. Ali pa ceno in več opreme. Isto bi ti napisal, če bi brez pravih argumentov sral drugo znamko, ker se ti pač ne dopade. Kie npr. ne bi vzel niti, če bi bila pol cenejša, pa bi poleg še mp4 player imela pa prlkljucek za usb kljucek. S tem, da ni slab avto. Kia dela dobre avtomobile. Všečne. "Vsili družba" - nič ti ne vsili. Vsak se odloči sam.
Men se VW dopade, da neboš narobe razumel. Novi polo,beetle,jetta,stari passat cc niso grdi avtomobili. So lepi, samo kako so pa precenjeni je pa druga pesem. In iz tega sledi to kar sem napisal, da znamka dobro ve, kako nategnt ljudi. Stvar je taka, da noben zagret bmwjevc, fiat fan(pustmo tistega uporabnika), opel fan, hyundai fan, ford fan.. še lahko naštevam ni tako posijevalski. V nobeni temi se ne najde človeka, ki dobesedno vsili nekaj. Če že napiše, da link in predlog. Nikjer pa ni zverinsko vrinjeno in vsiljeno s strani uporabnikov v nakup novega vw-ja- tako množično. Pa če pogledamo na SLO ceste, je veliko voznikov renault vozil. Zakaj ni potem takih ljudi? Se znajo lepše obnašat in 'brzdat' ? In vidiš hudiča. Jaz tudi nebi kupil golfa, pa če bi bil pol cenejši kot je sedaj in bi temu denarju tudi ponujal primerno opremo. Kupil pa ga nebi lih zaradi ljudi. Zato, ker si potem kar nekaj več. Kot da sam avto odraža tvojo rit. In ne zanikaj tega, ker veš da je res. Razlika med ljudmi je, da so eni iskreni do sebe, eni pa ne. Jaz avta ne ločim po lepoti glede na znamko in kakovost. V tem primeru, je bil izbran golf. Zakaj je bil izbran mi je jasno, ni mi pa jasno kako je lahko iz seznama odletel leon, in tudi c4, ki je po kakovosti izdelave notranjosti identičen golfu. Leon je v tem primeru ponujal bistveno več, za manjšo ceno. Koliko bi šele dobili, za ceno golfa. In da je razlog tudi servis, ki je 50%(za toliko niti neverjamem da je) dražji tako važen, ni pa važna razlika v ceni za par tisoč. Kar je v končni ceni mogoče c4 še vedno cenejši. Ampak vsakemu svoje.