Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

nimla
Nov uporabnik

opel calibra

Napisal/-a nimla Ne apr 10, 2011 11:57 pm

lep pozdrav vsem potreboval bi nasvet glede nakupa opel calibre in če se mi jo splača uzet
gre za 2.0 i (115 konjev) od znanca avto ni nikjer gnil ni še bil razbit kar mi je tudi potrdil kolega ki je zlo dober klepar letnik (neverjetno ohranjena napram drugim vožena samo na obali) je 95 ima uso opremo za ta letnik razen usnja in strešnega okna v avto je uluženo v zadnjem letu čez 2000€ (nove roke,montizerji skratka kopmlet podvozje na novo narejeno.nov hladilnik, kopresor od klime in še par malenkosti) avto leži zdaj cirka 3 mesce pred hišo in me muči tesnilo od glave ki pušča ter cevi so napihnjene ko da kompresija tovče v posodo od vode oz. je masna voda v posodi.kj je lahko samo tesnilo od glave šlo al zna bit kj večjega narobe?avto ima 203 000km realnih in išče za njo 1000€ aja kako se ti motorji obnesejo na kj bi še moral popazit nasplošno ki avto bi uzel za sebe za dlje časa ki že od majhnega si želim ta avto ki do zdej sem imel alfe in nisem zadovoljen nad njimi čeprav v družini smo meli ople in wv in še zdei majo starci in mi foter odsvetuje calibro zaradi okvar in dragih delov

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Re: opel calibra

Napisal/-a Daedalus Po apr 11, 2011 12:07 am

Jaz rečem, da se splača. Tesnilo ni nek bav bav, in dobre Calibre z lepo opremo so redke, in meni osebno hudo lepe za pogledat. :)

nimla
Nov uporabnik

Napisal/-a nimla Po apr 11, 2011 12:25 am

ohranjena je neverjetno avto je tipi topi kar se tiče karoserije samo se bojim da ni še kj drugega od tesnila glave narobe in kako bi lahko ugotovil to
kar se tiče men se zdi da je cena malo prenapihnjena lahko da se motim glede letnika 95? res da je ohranjena

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Po apr 11, 2011 11:09 pm

kle je lahko samo ugibanje, lahko boš popravil za malo denarja in se vozil, lahko bo vreča brez dna

najboljše da vzameš s seboj mehanika, nekoga ki se spozna in avto pogleda, bo nabolj vedel
Alergičen na rjo

ma_hi
Novinec

Kraj: Portorož

Napisal/-a ma_hi To apr 12, 2011 6:44 am

Ločila.... Vse napisano v enem stavku.....

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 To apr 12, 2011 8:24 am

nimla je napisal/-a:ohranjena je neverjetno avto je tipi topi kar se tiče karoserije samo se bojim da ni še kj drugega od tesnila glave narobe in kako bi lahko ugotovil to
kar se tiče men se zdi da je cena malo prenapihnjena lahko da se motim glede letnika 95? res da je ohranjena

Kot so ti že napisali se nauči uporabljati ločila, da bo tekst lažje berljiv. Glede avtomobila pa takole: Isti motor se je vgrajeval tudi v Opel Vectre, tako da tudi če kupiš avtomobil s slabim motorjem transplantacija ne bo drag šport. Glede cene vozila pa nima smisla razpravljati. Avtomobil je star in precej redek, med ljubitelji cenjen, drugače pa praktično brez vrednosti.

Če Calibro resnično želiš imaš priložnost da kupiš eno zadnjih v dobrem stanju (brez standardnih težav z rjo). Če kupuješ avtomobil ljubiteljsko se malce še spogajaj za ceno, naredi pošten servis motorja (tesnilo glave, vodna črpalka, jermen in ostale malenkosti), pa boš imel dober voz. Če pa iščeš le prevozno sredstvo in ti je Calibra všeč tisočaka raje zapravi za kak drug avtomobil, ki ti bo služil z manj stroški.

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

pero3000
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a pero3000 So maj 14, 2011 1:36 pm

dobra calibra je zakon.... ko sem bil se fejst mlad sem jo imel... in prodal z 283 tosoc kilometri... in je delala kot urca... ce pa kdo ve za ohranjeno 2.0 t pa jo jaz takoj kupim! Lp Peter
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov